Visar produkter från ACCUTRONIX

ACCUTRONIX

Sedan 1985 har Accutronix tillverkat högkvalitativa motorcykelprodukter på marknaden till ett konkurrenskraftigt pris. Vi är mycket engagerade i att leverera hantverk av hög kvalitet och unika föremål som enkelt passar på lager motorcyklar och nya modeller.

De produkter du köper från Accutronix har tillverkats, monterats eller inspekterats av en medlem av ägarteamet. Alla artiklar från Accutronix garanterar din tillfredsställelse och det är därför vi erbjuder dig en 6-månadersgaranti på tillverkningsfel, det bästa i branschen.
Accutronix är mycket stolta över var och en av produkterna som tillverkas hos oss. Våra Forward Controls kombinerar form, funktion och ren styling till ett enkelt att installera kit för din Softail, FXR, Dyna, Sportster eller FL. Våra unikt utformade Forward Controls är tillverkade av luftkvalitet 6061-T6 billet aluminium. Vi använder även tätade lager i våra Big Twin Forward Controls för att säkerställa smidig manövrering och hållbarhet. Våra växlings- och bromsenheter är helt justerbara för optimal körkomfort.
Vi erbjuder kompletta Forward Controls inklusive all monteringshårdvara, pinnar och växlar och bromsstänger.
“Vi har till ditt förfogande fyra mönster: svarvade, borrade, slitsade och elit – tillgängliga i korta, standard eller längre längder. Du får ditt val av matchande ”Show” -pinnar eller våra NYA gummi-”Rider” -pinnar och fällbara pinnar finns också tillgängliga. Oavsett vilket val du har, har vi matchande bakre pinnar för att komplettera våra Forward Controls. Och när du har valt din Forward Controls, avsluta med den kompletta Accutronix-serien med skydd och grepp för att matcha den unika kronan i våra pinnar och ändlock.”

Produkter från ACCUTRONIX finns i kategorierna Fotreglage, Styren, Reglage & Backspeglar, Tankar, Bränsle & Olja, Ljus, Skärmar, Fjädring fram, Skruv & Bult, Instrumentering, Bromsar, Fjädring bak, Packning, Förgasare, Motor, Hjul och Växellåda & koppling.

Se bara produkter som passar din motorcykel