Visar produkter från AGV

AGV

AGV har varit en ledande kraft inom hjälmdesign och motorcykeltävlingar sedan grundandet och har oavbrutet förnyat alla områden från aerodynamik, komfort och säkerhet till grafik, sponsring och reklam.
AGV grundades 1947 av Gino Amisano (1920–2009) och vann snabbt ett oöverträffat rykte för sina innovativa mönster och material, testat på banan och utvecklats med sponsrade världsmästerskapare, inklusive 15 gånger världsmästare Giacomo Agostini och moderna MotoGP-legenden Valentino Rossi.
AGV förvärvades av den italienska innovatören, motorcykeln och det dynamiska sportklädföretaget Dainese i juli 2007 och fortsätter att gå från styrka till styrka.

AGV tillverkar ett antal motorcykelhjälmar, inklusive racer-, sport-, turnerings- och terrängmodeller till modulära hjälmar, urban jethjälmar och design med öppen ansikte, med olika material inklusive kolfiber, aramid, glasfiber och termoplast.

Nuvarande AGV-hjälmar utvecklas med en integrerad teknisk utvecklings- och konstruktionsmetod som företaget kallar AGV Extreme Safety-protokollet, vilket AGV säger har mätbara fördelar.
Genom att kombinera sin forskning och designkompetens ger AGV och Dainese unikt kompletta säkerhets- och prestandalösningar som ger avancerat skydd från topp till tå.

Produkter från AGV finns i kategorierna On Road Gear.

Se bara produkter som passar din motorcykel