Visar produkter från ALLSPORT DYNAMICS

ALLSPORT DYNAMICS

Jeff Brewer växte upp och tävlade på banorna runt hans hemstad Nacogdoches, Texas, ungefär en timmes bilresa norr om Houston. Bryggeri var inte annorlunda än många barn i hans ålder och drömde om en karriär racing motocross som hans hjältar Wyman Priddy och Kent Howerton. Jeff hade tävlat i det allra första loppet som hölls i Houston Astrodome och var en lovande NMA-expert och har varit passionerad för sporten motocross hela sitt liv.

År senare, medan han arbetade som elektriker vid ett nytt byggprojekt i Dallas, snubblade han över en elsladd och spraya hans fotled allvarligt. Medan han var uppslagen, platt på ryggen, tog mamma honom en kopia av ”Tänk och väx rika” av Napoleon Hill. ”Du måste köpa den boken och lägga den på baksidan av din kommode,” råder Brewer med sin klassiska Texas Drawl. ”Läs det bara varje gång du går. Du tror inte hur mycket det hjälper dig. ” Med tanke på händelserna som skulle följa är det svårt att diskutera med honom.

Han behövde komma tillbaka till arbetet, men ändå inte kunna gå, började han tänka på idéer för en fotled. Han kom så småningom med en design som fungerade och sportade snart den medan han tittade på Lake Whitney, ett lokalt motocrossspår av någon anseelse. ”Jag promenerade runt på tävlingarna och visade det stöd jag hade gjort till några kompisar av mig, när en kille kom upp och sa att det såg ut som en bra idé. Så han började berätta om sin son, som kraschade och varit i koma länge, ”berättade Brewer. ”Han sa att hans son var vaken nu, men hade problem med sin motoriska höger sida och inte hade gått på ett år. Barnet, vars namn heter Jason Otto, (jag skulle gärna vilja veta vad han gör nu) var just där vid tävlingarna i rullstol, så Mr. Otto tog mig över till honom. Han var ungefär 15 år gammal, så jag tog bara staget som jag gjorde hemma från benet och satte det rätt på honom. Nästa sak som du vet att barnet stod upp och gick cirka 10 meter … det var otroligt. Hans mamma grät och kramade mig och allt.

Produkter från ALLSPORT DYNAMICS finns i kategorierna .

Vi hittade inga produkter i produkter, vi lägger kontinuerligt in tusentals produkter så framåt maj månad kommer du hitta många fler produkter som passar din motorcykel.

Se bara produkter som passar din motorcykel