Visar produkter från Anchor Marine

Anchor Marine

Anchor Marine är en auktoriserad Bayliner, Harris, Honda, Lund, Mercury Marine®, Monterey, Scarab, Wellcraft och Sea-Doo-återförsäljare som betjänar Grand Island, New York-området. Vi är stolta över att ha ett stort urval av nya och ägda lager. När du är redo att investera i en ny båt, eller PWC, är våra vänliga och kunniga avdelningar för försäljning, finansiering, service och reservdelar beredda att se till att din upplevelse är enastående, från att hjälpa medan du gör ditt val till pågående underhåll och anpassning . Hos Anchor Marine värdesätter vi möjligheten att skapa en långsiktig relation med våra kunder, och vi gör det genom att ge dig den bästa tillgängliga kundservicen.

Anchor Marine har varit i drift på sin nuvarande plats sedan 1965. Det nuvarande ägandet har funnits sedan 1985. Anchor Marine drar in sju miljoner dollar per år med 24 heltidsanställda och 5 deltidsanställda. Ledningen har en kombination av mer än 110 års erfarenhet av fritidsbåtliv och marina drift, dockningsdesign och installation. Vi har den mest erfarna, välutbildade och certifierade teknikpersonalen i WNY tillsammans med nästan 75 års kombinerad erfarenhet av försäljning av nya och begagnade båtar.

Anchor Marine driver en fullservice 112 Slip Marina, Nytt och begagnat båthandlare, serviceanläggning, gasdocka, skeppsbutik och båtlagringsanläggning på en 28 tunnland stor tomt i korsningen mellan E. River och Ferry Road på ön. Vi är en prisbelönad anläggning, med ett modernt modernt komplexkomplex färdiglagt 2012, erkänt för nationella och internationella priser från olika båttillverkare och föreningar inom marin detaljhandel.

Produkter från Anchor Marine finns i kategorierna Marin.

Se bara produkter som passar din motorcykel