Visar produkter från Baltic

Baltic

Vi älskar båtar, hav, segling, sol, vattensport och paddling. Kort sagt, vi älskar allt som har med vatten att göra. Därför har vi vigt våra liv åt att göra vattenlivet säkrare och därmed ännu roligare och skönare.
Vi är ett svenskt företag som tillverkat flytvästar sedan 1977. I över 40 år har vi levt enligt filosofin att det är omöjligt att kompromissa med kvalitet och funktion och denna filosofi har gjort oss till Europas största i vår bransch, med återförsäljare i ett 50-tal länder.
Som marknadsledare är vi den som ska leda utvecklingen. Det gör vi. Funktions- och designmässigt slår ingen oss på fingrarna.
Vi älskar att vara utomhus och är oerhört fokuserade på att vår verksamhet ska vara så skonsam mot miljön som det bara är möjligt. Vi lägger stor vikt vid att minska belastningen på miljön och spara jordens resurser.
Genom att ständigt förbättra, effektivisera och förebygga tillverkar vi våra flytvästar med minimal energiförbrukning och låga utsläpp. Detta sker genom att vi:
Endast köper el från vind- och vattenkraft.
I design- och utvecklingsprocessen är inriktade på ett så effektivt tillvaratagande av råmaterialet som möjligt och därmed minskat spill.
Tillämpar intentionerna i Montrealprotokollet och dess tillägg genom att ej använda material, maskiner eller apparater som innehåller ämnen vilka bryter ner ozonskiktet.
Ej använder produktions- eller lagringsmetoder som bidrar till växthuseffekten genom användning av kolvätebaserade bränslen.

Produkter från Baltic finns i kategorierna Marin.

Se bara produkter som passar din motorcykel