COBRA

Cobra Sport Exhausts är ett familjedrivet företag som specialiserar sig på tillverkning av rostfritt stålavgaser och prestandaavgas som säljs över hela världen för många applikationer. Arvet på Storbritanniens prestationsavgasmarknad sträcker sig över fem decennier med ett bevisat resultat av ett åtagande att ständiga förbättringar och investeringar i ny avgaser. Detta…

Läs mer om COBRA

Produkter från COBRA finns i kategorierna Avgassystem, Tillbehör, Ljuddämpare, Ryggstöd & Pakethållare, Ljus, Förgasare, Chassi, Instrumentering, Fotreglage, Packning, Fjädring bak, Drivlina, Kyl, Elektronik och Tankar, Bränsle & Olja.

COBRA's historia

Cobra Sport Exhausts är ett familjedrivet företag som specialiserar sig på tillverkning av rostfritt stålavgaser och prestandaavgas som säljs över hela världen för många applikationer.
Arvet på Storbritanniens prestationsavgasmarknad sträcker sig över fem decennier med ett bevisat resultat av ett åtagande att ständiga förbättringar och investeringar i ny avgaser.
Detta åtagande har resulterat i att företaget har tilldelats märket ”Made In Sheffield”, som är en symbol för spetskompetens inom tillverkning som är erkänd världen över.
Cobra Sports utbud av prestandaavgas visar den högsta tillverkningskvaliteten, varje system är handgjord i Sheffield och intern expertis säkerställer att alla Cobra Sport Exhausts är konstruerade de högsta toleranserna och garanterar en perfekt första gången passform, bra prestanda och en verkligt tonhöjd perfekt avgasljud.
Cobra Sports avgasproduktionsanläggningar är anpassade till att producera prestandaavgas i hög volym, inte bara för sig själva utan också för kunder som Subaru UK, Isuzu UK och Ginetta Cars, för att nämna några. Detta utesluter inte att arbeta för klienter på en enskild ”engångs” -basis för prototyper eller anpassade utvecklingar, vare sig det gäller väg-, ban- eller rasutsläpp.
Precisionskraft, matchad av sensationellt utseende och ett inspirerande ljud är Cobra Sport-löfte.

Cobra är globalt erkänt som namnet bakom några av sportens mest sofistikerade sittplatser. I över 40 år har Cobra stolt och exklusivt tillverkats i Storbritannien, och har fått ett rykte för produkter som kombinerar innovativ teknik, kvalitetsdesign och funktionell elegans.

Avgassystem från COBRA

Se allt ur Avgassystem från COBRA

Tillbehör från COBRA

Se allt ur Tillbehör från COBRA

Ljuddämpare från COBRA

Se allt ur Ljuddämpare från COBRA

Ryggstöd & Pakethållare från COBRA

Se allt ur Ryggstöd & Pakethållare från COBRA

Förgasare från COBRA

Se allt ur Förgasare från COBRA

Chassi från COBRA

Se allt ur Chassi från COBRA

Instrumentering från COBRA

Se allt ur Instrumentering från COBRA

Fotreglage från COBRA

Se allt ur Fotreglage från COBRA

Packning från COBRA

Se allt ur Packning från COBRA

Fjädring bak från COBRA

Se allt ur Fjädring bak från COBRA

Drivlina från COBRA

Se allt ur Drivlina från COBRA

Elektronik från COBRA

Se allt ur Elektronik från COBRA

Tankar, Bränsle & Olja från COBRA

Se allt ur Tankar, Bränsle & Olja från COBRA

Se bara produkter som passar din motorcykel