COMETIC

Cometic Gasket, Inc., är en ledande världsomspännande leverantör av packningar och tätningslösningar för motorer för fordonsprestanda, PowerSports, originalutrustning och renoverade motorindustrier. Oavsett vilken stil du än åker så kan Cometic Gasket stärka din maskin så att du kan fokusera på mållinjen. Sedan 1989 har vi levt, andats och ätit PowerSports.…

Läs mer om COMETIC

Produkter från COMETIC finns i kategorierna Motor.

COMETIC's historia

Cometic Gasket, Inc., är en ledande världsomspännande leverantör av packningar och tätningslösningar för motorer för fordonsprestanda, PowerSports, originalutrustning och renoverade motorindustrier. Oavsett vilken stil du än åker så kan Cometic Gasket stärka din maskin så att du kan fokusera på mållinjen.

Sedan 1989 har vi levt, andats och ätit PowerSports. Som stolta anhängare av GNCC, AMA, Nascar® och andra tävlingslag över hela landet förstår vi vad som krävs för att sätta allt på linjen med ett mål i åtanke. Så när du tjänar ditt levande tävling på den högsta nivån mot de bästa åkarna i landet, är motorfel helt enkelt inte ett alternativ. Det är där Cometic kommer in.

Proffs över hela världen fortsätter att använda Cometic Gasket för motorns tätningslösningar. Oavsett om de kör en Gen-6 lagerbil 220 mph + eller bryter världsrekord på en toppmotorcykel, (Spiderman) Cometic Gaskets har alltid varit den pålitliga källan under de extrema förhållandena.

Cometic är dedikerade till att göra sina kunder nöjda och tillhandahåller kvalitetsprodukter, designade för varje kunds specifika tillämpning. Cometic är branschledande inom tillverkningsprocesser och engagerar sig i att para högsta möjliga kvalitetsmaterial med kunnig personal. Cometic är också engagerad i att kontinuerligt förbättra alla områden i sin verksamhet genom medarbetarutveckling och engagemang, samt kontinuerliga och omfattande granskningar av kundens feedback.

För att säkerställa överlägsen prestanda i en mängd olika motortyper och storlekar, tillverkar Cometic packningar från ett omfattande sortiment av material. Oavsett om situationen kräver den senaste inom avancerad teknik så som MLS (Multi-Layer Steel) Packning, eller en syntetisk blandning som Aramidfiber, finner Cometic en lösning. Cometic stannar i framkant när det gäller teknik för packningskonstruktion genom att använda interna dynamometrar och motormonteringsrum för att få sina distributörer, återförsäljare och slutligen slutanvändaren, de mest pålitliga packningarna som finns idag.

Motor från COMETIC

Se allt ur Motor från COMETIC

Se bara produkter som passar din motorcykel