Visar produkter från CUSTOM CYCLE ENGINEERING

CUSTOM CYCLE ENGINEERING

Randy Smith grundade Custom Cycle Engineering 1967. Randy var en unik pionjär inom Harley eftermarknadsindustrin som utvecklade några av de första anpassade eftermarknadsdelarna och byggde några av branschens mest banbrytande tullcyklar. Efter att ha drivit Custom Cycle Engineering i många år sålde Randy sitt intresse i företaget till Rick och Jim Whitehead från DEW Mfg. 1989. DEW Mfg. Grundades 1971 och är en av de största tillverkarna av förlängningsgaffelrör för Harley eftermarknad. industri. DEW tillverkar inte bara gaffelrör, de utformar också anpassade trippelträd, stigerör, spolar framför nav och tweekstänger.

Tillsammans med det kreativa geniet Randy Smith och DEW: s förmåga som en precisionsmaskinbutik ökade produktlinjen i början av 90-talet. Idag är CCE en solid förankrad i eftermarknaden Harley-Davidson och V-tvilling med en mängd olika innovativa specialdelar som har ett målmedvetet behov inslaget i en elegant design. Custom Cycle Engineering utvecklar ständigt nya produkter med ett öga på framtiden, men glömmer aldrig vårt rika förflutna. En om de nyare tillägg till familjen Custom Cycle Engineering är Tim Wallingford. Tim följde Randys karriär genom sina motorcykelartiklar och genom verkstaden som Randy höll i sin butik i Westminster Ca.Tim är en känd Harley-mekaniker och anpassad cykelbyggare i SoCal. Han har byggt många innovationer Harleys och otaliga klassiker. En sådan restaurerad klassiker är Randy Smiths 45 Magnum som nu sitter i Harley-Davidson-museet i Milwaukee Wi.

Produkter från CUSTOM CYCLE ENGINEERING finns i kategorierna .

Vi hittade inga produkter i produkter, vi lägger kontinuerligt in tusentals produkter så framåt maj månad kommer du hitta många fler produkter som passar din motorcykel.

Se bara produkter som passar din motorcykel