Visar produkter från DANNY GRAY

DANNY GRAY

Ett säte från Danny Gray är inte bara ett tillbehör till din motorcykel, det är en handgjord, högpresterande komponent som är avgörande för din åkupplevelse. Visst, de gör att din cykel ser bra ut, men de är också mästerligt konstruerade för att passa din anatomi och skapa en koppling mellan dig och din maskin som ger dig den perfekta balansen mellan komfort och kontroll.

I 40 år har Danny Gray skapat högpresterande, specialbyggda säten för motorcyklar från ledande tillverkare som Harley Davidson, liksom att vara valet av toppbyggare för one-of-a-kind säten för sina anpassade cykel skapelser. Faktum är att Danny Gray har gett fler anpassade platser för fler projekt till fler byggare än någon annan tillverkare i världen.

Men allt började redan 1972, då Danny Gray Enterprises öppnade sina dörrar i Clovis, Kalifornien, specialiserad på anpassad klädsel för båtar, bilar, golfbilar (egentligen), och – naturligtvis – anpassade motorcyklar. Under de första åren byggde vi en högprofilerad kundkrets som inkluderade kulturikoner som Arlen Ness, Dave Perewitz och Don Hotop. Med tiden gav den efterfrågan som genererats av vår förening med dessa stora killar oss möjlighet att uteslutande fokusera på att bygga platser för motorcykelindustrin.

Tillväxten av Danny Gray under åren har styrts av ett åtagande om produktkompetens och hantverk och har präglats av några viktiga milstolpar:

I början av 90-talet började vår produktion eftermarknadsstolar, med början med vår populära Signature-serie, som vi erbjöd via en extern distributionskanal för första gången.

2004 bildade Danny Gray ett samarbetspartnerskap med ett annat känt företag
för innovation – High End Products. 2011 inledde vi ett joint venture – känt som High End Seating Systems – för att kombinera vårt arv av anpassad design och produktion med kliniker-godkänd AIRHAWK Air Cell Technology, som integrerar branschens mest bekväma sitteknik med coola design för att komplettera de coolaste cyklar där ute.

Idag ligger Danny Grey Seats i Santa Ana, Kalifornien i en toppmodern produktionsanläggning på 25 000 kvm. Och medan vi har vuxit mycket från våra tidiga dagar förblir en sak densamma: varje Danny Gray-säte är speciellt utformad för att bilda den perfekta föreningen mellan väg och ryttare, och vårt mål är att förbättra din totala ridupplevelse varje gång du får på din cykel.

Produkter från DANNY GRAY finns i kategorierna .

Vi hittade inga produkter i produkter, vi lägger kontinuerligt in tusentals produkter så framåt maj månad kommer du hitta många fler produkter som passar din motorcykel.

Se bara produkter som passar din motorcykel