Visar produkter från DIAMOND ENGINEERING

DIAMOND ENGINEERING

Grundades 1978, förvärvades Diamond Engineering (Chennai) Private Limited (DECPL) av P. Mohanraj 1987. Därefter var företaget en sjuk enhet med bara 7 anställda. Men Mr. P. Mohanraj hade visionen att ge det ett nytt livslån och förvandla det till ett av Indiens ledande ståltillverkningsföretag.

”Anything in Steel” var maximen som han tänkte på och har varit den vägledande principen sedan 1987. Under hans utmärkta och innovativa ledarskap tävlar Diamond Group nu om världens nr 1-ställning inom tillverkningsindustrin genom att tillhandahålla kvalitativa tjänster till dess klienter.

För närvarande har koncernen toppmoderna tillverkningsanläggningar fördelade på 200 tunnland med 5 verkstäder, med en månadsproduktionskapacitet på 5000 ton och en permanent arbetskraft på cirka 4500 anställda. Stora utvidgningar pågår med planer på att installera automatiserade maskiner för effektiviserad produktion. Produktionskapaciteten beräknas stiga upp till 10 000 ton per månad, inom kort.

Produkter från DIAMOND ENGINEERING finns i kategorierna .

Vi hittade inga produkter i produkter, vi lägger kontinuerligt in tusentals produkter så framåt maj månad kommer du hitta många fler produkter som passar din motorcykel.

Se bara produkter som passar din motorcykel