Visar produkter från DUNLOP

DUNLOP

Dunlop är ett däckmärke som ursprungligen producerades av Dunlop Pneumatic Tire Company från slutet av 1800-talet med sitt namn från John Boyd Dunlop. Varumärket används för många andra produkter tillverkade av gummi eller med gummikomponenter och vissa med en lösare anslutning till gummi.

Mer än ett sekel av innovation och racingupplevelse går in i varje Dunlop-däck. Vår tradition bygger på högpresterande teknik som förbinder förare och väg som aldrig tidigare.
Grafisk konst av den historiska tävlingsbilen som passerar under dunlopbågen på lemans

Dunlop är ett däckmärke som ägs av olika företag runt om i världen. Grundades av pneumatisk däckpionjär John Boyd Dunlop i Dublin, Irland 1890, och ägs och drivs av Goodyear Tire and Rubber Company i Nordamerika, Europa, Australien och Nya Zeeland. I Indien ägs varumärket av Dunlop India Ltd.

Som en del av Goodyear-familjen är hela Dunlop-inventeringen tillgänglig på Goodyear.com. Du kommer att kunna handla alla däck, se butiksplatser och mer.

Sedan vår första seger 1889, har Dunlop racingdäck och konsumentdäck gått vägen i överlägsen körprestanda. Vårt racerbana-arv återspeglas i utformningen av varje gata och loppdäck vi gör.

Dunlop Tyres® Däck
Tystare åktur, jämnare åktur, och de håller dessutom vägen bra. De är helt fantastiska och lika bra som alla däck i det torra. Kapabla även mot vått underlag. Vad de levererar är stor komfort och bra ljudnivåer.

Produkter från DUNLOP finns i kategorierna MC däck och slang.

Se bara produkter som passar din motorcykel