Visar produkter från EBC Brakes

EBC Brakes

Med en världsomspännande arbetsstyrka på över 400 personer är EBC Brakes en oberoende ägd och förvaltad ledare på bromsmarknaden, stolt över sina kunder, sina produkter, dess framgång och dess människor. EBC Bromsar producerar det största utbudet av bromsbelägg och bromsskivor i världen, med över 5000 delnummer för alla typer av rörliga fordon. EBC-bromsar tillverkas i en av dess två specialfabriker i Storbritannien och USA. Majoriteten av EBC-bromsskivor eller bromsrotorer tillverkas också i Storbritannien.

Med moderna trender mot billiga importerade bromsbelägg och bromsrotorer leder EBC Bromsar världen inom sin teknik, kvalitetskontroll, produktprestanda och kundservice. Vårt produktsortiment inkluderar bromsbelägg för bilar, lastbilar och SUV, bromsrotorer (bromsskivor) för varje rullande fordon på planeten och till och med bromsbelägg för vindkraftsparker, bromsbelägg för militära applikationer som Humvee, olika pansarbilar och till och med tankar , järnvägsbromsprodukter och alla typer av industriella fordonsbromsar.

Typer av tillverkade bromsbelägg inkluderar aramidbromsbelägg, sintrade bromsar, keramiska bromsbelägg och bromsbelägg med lång livslängd. EBC Bromsrotorbromsskivan omfattar bromsrotorer av gjutjärn eller bromsskivor för bilar, bromsrotorer av rostfritt stål för motorcyklar, bromsbelägg för mountainbike och bromsrotorer för mountainbike och ATV bromsbelägg och rotorer.
Under åren har bromsmarknaden sett många förändringar och många märken kommer och går. Vi har också sett att många så kallade ”Famous Names” tar sig till varumärkesprodukter och får dem tillverkade av licensinnehavare på tillväxtmarknader. EBC har starkt drivit sin filosofi att bromsbelägg och rotorer är säkerhetsprodukter, och är bäst handgjorda för att maximera fokus på hög kvalitet snarare än prisbesparingar och är designade och forskade fortlöpande i våra egna anläggningar snarare än att vrida en hög säkerhetsprodukt till en produktmarknadsförd prispunktprodukt. Vi är övertygade om att det är falsk ekonomi att spara några få cent på bromsbelägg och bromsrotorer.

Produkter från EBC Brakes finns i kategorierna Bromsar, Växellåda & koppling, Förgasare, Kemikalier, Verktyg, Avgassystem, Styren, Reglage & Backspeglar och Oljor och smörjmedel.

Se bara produkter som passar din motorcykel