Visa bara produkter som passar min MC

HYPERPRO

Hyperpro är en världsledande tillverkare av progressiv fjädring för motorcyklar. De är kända som en leverantör av progressiva upphängningslösningar. Våra stigande hastighet progressiva fjädrar används över hela världen, precis som våra stötdämpare. Och glöm inte de världsberömda styrdämparna. Hyperpro vill erbjuda den bästa lösningen för dig som förare och för…

Läs mer om HYPERPRO

Produkter från HYPERPRO finns i kategorierna Fjädring bak, Styren, Reglage & Backspeglar, Stötdämpare Fram och Verktyg.

HYPERPRO's historia

Hyperpro är en världsledande tillverkare av progressiv fjädring för motorcyklar.
De är kända som en leverantör av progressiva upphängningslösningar. Våra stigande hastighet progressiva fjädrar används över hela världen, precis som våra stötdämpare. Och glöm inte de världsberömda styrdämparna. Hyperpro vill erbjuda den bästa lösningen för dig som förare och för din motorcykel.
Säkerhet och kontroll är våra nyckelord. Det är viktiga element i vår filosofi och därmed i vår utveckling. Att köra på en motorcykel måste vara roligt och vi ger dig enkla verktyg för att nå detta så mycket som möjligt under alla omständigheter. På banan, på gatan, i smuts, som en pendlare, som en resenär, som en tillfällig ryttare.
Hyperpro har ett lager med cirka 30 000 fjädrar för cirka 2500 cykelmodeller. HyperPro kompromissar inte! Och de är dessutom godkända av tyska KBA / TUV / GTU
Det enklaste sättet att bevisa överlägsenheten hos en progressiv fjäder är genom att utföra ett bromsavståndstest. En cykel utrustad med progressiva fjädrar kan minska bromsavståndet med 15 till 20 procent jämfört med en cykel utrustad med andra fjädrar. Dessutom förbättras mycket av motorcykelns totala prestanda avsevärt till följd av användning av progressiva fjädrar.
Till exempel absorberas små bulor och oregelbundenheter i vägytan omedelbart och stora stötar eller hål avlyssnas av den hårdare delen av fjädringen. Detta uppnås genom att använda en stigande räntefjäder. Detta resulterar i en cykel som är snabbare på banan och säkrare på allmän motorväg!

Fjädring bak från HYPERPRO

Se allt ur Fjädring bak från HYPERPRO

Styren, Reglage & Backspeglar från HYPERPRO

Se allt ur Styren, Reglage & Backspeglar från HYPERPRO

Stötdämpare Fram från HYPERPRO

Se allt ur Stötdämpare Fram från HYPERPRO

Verktyg från HYPERPRO

Se allt ur Verktyg från HYPERPRO

Se bara produkter som passar din motorcykel