Visar produkter från ICON

ICON

Vad kan du egentligen säga om ICON-jackor och hjälmar som inte redan har sagts? Vild grafik och taktiska redskap med design som inspirerar chock och vördnad från både åkare och fotgängare.
ICON brast ut på moto-scenen med kläder, redskap och hjälmar som är designade för sportcyklister av sportcyklister. Oavsett om du letar efter dödskallar, tribals och demoner eller mer subtila ”stealth” eller retro-designs så passar ICON-redskap r både män och kvinnor utan att kompromissa.
ICON är i framkant när det gäller funktionsutrustning som också talar till personligheten och livsstilen för de som har sina knän i backen. ICON-motorcykeljackor är ett utmärkt alternativ och kombinerar motorcykelfunktionalitet med en snygg stil som hittills bara ICON har lyckats med. Om du letar efter ”rideICON”, har du kommit till rätt ställe, antingen med en ny motorcykeljacka eller med några av de mest spektakulära hjälmdesigns som du någonsin har sett!

ICON grundades 2002 och brast ut på scenen med en orubblig attityd och hårt grepp om gasen. ICON skapades för att adressera den moderna prestandaåkaren. Produkterna är utformade för att tillgodose de unika behoven hos dessa åkare och tål riktigt tufft väglag, grusströda hörn så väl som sandbanker- allt man kan tänkas uppleva på under sina åkatturer. “Som ett företag av proffsåkare förstår vi våra kunder, vi vet vad som händer i våra sinnen … och vi har känt smärtan när det oundvikliga inträffar. Denna förstahandskunskap leder vår inspirerade produktdesign, branschledande image och förstklassig service. Vårt grundläggande uppdrag är att skydda ryttare när och hur vi kan, medveten om att räkenskapsdagen kommer för oss alla. Var beredd, åk smart och ”Ride Among Us.””

Produkter från ICON finns i kategorierna MC-hjälm, MC kläder, Street, Reklam, Skor, Offroad, MC-skydd, Huvudbonader, Handskar, Dekaler och Skydd.