Visar produkter från JAMES GASKET

JAMES GASKET

James Gaskets Inc. grundades av James Clark sr. Ur ett litet garage i Bay Area i Kalifornien i slutet av 1970-talet.

James Sr var en livslång motorcykelentusiast. 1977 startade James James Motorcycle Parts Company med önskan att sälja tätningar av högsta kvalitet. Strax efterpå började James leverera alla nödvändiga packningar för kompletta ombyggnadssatser för motor och transmission för Harley Davidson Motorcyklar.

1979 föddes James Gaskets Inc. officiellt. Med en hunger för att förse Harley Davidson-gemenskapen med packningar och tätningar som utfördes på högsta nivå, blev James Gaskets snart ledaren för att producera den mest kompletta raden av Harley Davidson eftermarknadspackningar. En otrolig produkt, samarbetade med James professionalism och kärlek till motorcyklar, fick snart James Gaskets respekt och notoritet i branschen.

James Gaskets Inc. är idag starkt. Efter att James Sr gått bort 2007 fortsätter företaget att driva under ledning av James fru, Gere, och sönerna James Jr och Ryan.

James Gaskets är ett internationellt erkänt varumärke. Med växande marknader i Australien, Asien och Sydafrika kan våra produkter hittas över hela världen. Alla packningar i James Gaskets-serien tillverkas i norra Nevada. Teamet på James Gaskets strävar efter kvalitet och excellens.

Produkter från JAMES GASKET finns i kategorierna .

Vi hittade inga produkter i produkter, vi lägger kontinuerligt in tusentals produkter så framåt maj månad kommer du hitta många fler produkter som passar din motorcykel.

Se bara produkter som passar din motorcykel