Visar produkter från JT SPROCKETS

JT SPROCKETS

JT Sprockets är världens ledande tillverkare av kedjehjul och stiger ständigt branschens standarder för kvalitet och service. Vi är engagerade i att leverera det mest hållbara, bästa kvalitetskedjan som finns på marknaden över hela världen. Det är därför vi producerar och säljer fler kedjehjul än alla andra eftermarknadsmärken tillsammans.

JT-kedjehjul är tillverkade med endast de bästa tillgängliga materialen. 7075-T6 aluminiumlegering i luftkvalitet för lätta tävlingskedjor, SCM420 kromolstållegering för främre kedjehjul, och vi är den enda kugghjulstillverkaren som använder det ultrahållbara C49-stålet för bakre kedjehjul.

JT Sprockets-fabriken är den största och mest avancerade i världen. Det är fullt utrustat med maskiner med hög noggrannhet, inklusive den senaste generationen av CNC-datordesign och datorstyrd metallskärutrustning.

Kärnan i ett högkvalitativt kedjehjul ligger i den höga precisionen i tillverkningen och den inneboende kvaliteten på materialet. Genom exakt bearbetning garanterar JT maximal hållbarhet och prestanda.

JT-kedjehjul tillverkas på rätt sätt – genom hobbning, bearbetning och borrning. Detta är det enda beprövade sättet att uppnå de närmaste av toleranser och de mest exakta tandprofilerna.

Värmebehandlad och handbehandlad till perfektion, alla JT-kedjehjul uppfyller eller överskrider de högsta möjliga kvalitetsstandarder som ställts för motorcykelindustrin.

Varje kedjehjul går igenom upp till 25 produktionssteg och 10 individuella kvalitetskontroller innan den är redo att lämna fabriken och produktionsanläggningen har uppnått de högsta europeiska kvalitetsstandarderna.

JT designar och producerar över 18 miljoner kedjehjul per år för alla märken och modeller av motorcyklar och terränghjulingar. Det nuvarande sortimentet är nu över 2500 typer av stål- eller aluminiumlegeringskedjor, och många artiklar kombinerar två eller flera olika beslag till ett kedjehjul.

Produkter från JT SPROCKETS finns i kategorierna , On Road Tec och Bakdrev i aluminium, Drivlina.

Se bara produkter som passar din motorcykel