Visar produkter från JT

JT

JT Motorcycles (som även huserar JT Chains och JT Sprockets) grundades 1968 av Terry Morgan, med ett första lager av begagnade motorcyklar och skotrar och en mängd reservdelar för Honda, Yamaha, Suzuki, Lambretta och Vespa.

Då var utställningsrummet vid St. Helens Roads bara 360 kvm.

Sedan 1972 har företaget haft franchisetjänsterna för Honda, Yamaha, Suzuki och Vespa. Under de senaste 38 åren har företaget behållit stora lager av äkta delar.

1982 köpte JT H&S Accessoarer, då de var de största importörerna av japanska reservdelar och tillbehör, cirka 420 ton. H&S var distributör av DID-kedjan, Vesrah-bromsskor och -kuddar, Vesrah-packningssatser, Clymer-manualer, kedjehjul, spetsar, linser, Kal-Gard-smörjmedel, i själva verket nästan alla reservdelar som krävdes för modellerna före 1985. Kanske bäst av allt är att allt i lagret på över 10 000 kablar är 95% Japantillverkat.

1999 flyttades kontoret till dess nuvarande plats, Heol-Y-Gors i Swansea, som är 15 000 kvm. 2005 öppnades JT’s främsta Honda-återförsäljare bredvid vår Swansea-butik. Som ett familjedrivet företag med erfaren personal är JT stolta över den utmärkta service vi ger. “Vårt mål är att tillgodose dagens motorcyklister varje behov. Kärnan i vår verksamhet har varit fortsatt försäljningen av nya Yamaha och Suzukis. Vi erbjuder också ett stort utbud av tillbehör, inklusive, märken som Shoei, Shark, Caberg, Takachi, Richa, Oxtar, Sidi, Wulfsport, RST och AGV samt ett stort utbud av eftermarknadsdelar. Vi erbjuder förstklassiga verkstadsfaciliteter och motorcykelträning från CBT till Direct Access-kurser.”

Produkter från JT finns i kategorierna .

Vi hittade inga produkter i produkter, vi lägger kontinuerligt in tusentals produkter så framåt maj månad kommer du hitta många fler produkter som passar din motorcykel.

Se bara produkter som passar din motorcykel