Visar produkter från K&N

K&N

I över 50 år har K&N® varit ledande inom industriell filtrering och teknik – och erbjuder produkter för att öka prestanda, skydd och livslängd i tusentals fordonsapplikationer för konsumenter över hela världen.
I början av 1960-talet utvecklade två motorcyklister, Ken Johnson och Norm McDonald (K&N), en banbrytande ny idé för ett luftfilter – en som skulle kunna fungera under krav på dammiga, smutsiga terrängmiljöer. Efter att ha experimenterat med många typer av filtermedier upptäckte de att en oljad bomullsdesign tillät att filtret inte bara fångade föroreningar mycket effektivt utan också tillät det att tvättas och återanvändas, och den ursprungliga K & N® High-Flow Air Filter ™ föddes . Fem årtionden senare är K & N® fortfarande innovativt industriledande filtreringsteknologi och erbjuder ett enastående skydd för allt från toppbränslesnäckare till pendlare fordon över hela världen.
Alla K&N-produkter genomgår noggranna tester för att säkerställa att de följer krävande kvalitetsstandarder. Vi står bakom våra produkter med några av de mest omfattande garantierna på eftermarknaden.
Krav på hästkrafter och vridmoment baseras på testning av ett verkligt fordon på en dynamometer före och efter att en K&N-produkt har installerats. Hästkraft / vridmomenttest utförs på Dyno Jet 248 och SuperFlow 880E dynamometrar, som mäter faktiska bromshästkrafter och vridmoment vid hjulet (er) som tar emot kraft från drivtåget. För de flesta intagssystem finns dynamometerdiagram på de enskilda produktsidorna under ”Resurser”.
K&N utför alla luftflödesprovningar på en SuperFlow Corporation SF-1020 flödesbänk. SF-1020 är en datoriserad flödesbänk som kan mäta luftflödeshastigheter upp till 1020 kubikfot per minut (CFM) vid testtryck på upp till 65 tum vatten. För att läsa detaljerna om testet för luftfilterprotokoll, besök sidan för luftflödesprotokoll
Utöver prestanda luftfilter tillverkar K & N® en mängd andra skydds- och prestandaprodukter, inklusive luftintagssystem, oljefilter, bränslefilter, kabinluftfilter och hemluftsfilter. Under fem decennier har vi byggt upp ett rykte för exceptionell kvalitet och kundservice som miljontals kunder litar på.
K&N-produkter är designade och tillverkade på plats. K & N® har sitt huvudkontor i Riverside, Kalifornien, i ett byggnadskomplex som sträcker sig över nästan 400 000 kvadratmeter, och driver även anläggningar i Grand Prairie, TX, England, Kina och Nederländerna. K&N-anläggningar inkluderar avdelningar för teknik, produktdesign, tillverkning, lager, testanläggningar, inköp, försäljning, kundservice, marknadsföring och företagskontor.

Produkter från K&N finns i kategorierna Förgasare, Tankar, Bränsle & Olja, Motor, Kemikalier, Chassi, Oljor och smörjmedel och Reklam.

Se bara produkter som passar din motorcykel