Visar produkter från KELLERMANN

KELLERMANN

I mer än 25 år tillverkar Kellermann-företaget (www.kellermann-online.com) från Aachen, Tyskland premiumtillbehör för motorcyklar. Kellermann är en av marknadsledarna inom segmentet av högteknologiska indikatorer för motorcyklar. I motorcykelscenen är de ädla produkterna äkta kult och kallas bara ’Kellerman’s’. Dessa indikatorer sätter trender på marknaden och öppnar upp en ny värld för hur du kan anpassa din motorcykel.

Och orsakerna är tydliga: Kellerman levererar högteknologi utan kompromisser i en elegant design. Nästan alla ingenjörer och teknisk personal från Kellermann kommer från det högt rankade RWTH-universitetet i Aachen. Detta team har kunskapen att kontinuerligt utveckla Kellermanns produkter. Resultatet är en oöverträffad kompetens inom hela branschen.

Det viktigaste steget i företagets historia var utvecklingen av ”BL 1000” -indikatorn 1996 och 1997. Denna indikator har fastställt det goda namnet på Kellermann när det gäller innovation, design, kvalitet och exklusivitet. Och det var när produkterna blev kända som ’Kellermans’. Sedan dess är de en synonym för kvalitet och design utan kompromisser. Uppföljningsprodukten 2011 fick den prestigefyllda ”Red Dot Design Award”.

Kellermann vinner priser och toppositioner i test med fantastisk regelbundenhet. I testet ’Bästa varumärket 2013’ av tidningen ’Motorrad’ nådde företaget en anmärkningsvärd tredje rang inom tillbehörssegmentet. Men det är inte allt. För i det medföljande produkttestet från samma tidning slog den nya ’micro 1000 extrem’ -indikatorn konkurrensen överlägset och vann första platsen.

Bullet 1000 – den senaste produkten från Kellermann – tilldelades Red Dot Award 2015 (www.red-dot.de) med den högsta rankingen ’Bäst av de bästa’. Kellermann lanserade den unika LED-indikatorn vid Intermot 2014 i Köln, världens största motorcykelshow. Experterna för högkvalitativa motorcykeltillbehör har skapat en fantastisk syntes, styrd av mottoet: ’Classic meets high tech’: En indikator i den klassiska kulformen, utrustad med modern LED-teknik och många ytterligare funktioner.

Kellermanns tekniska infrastruktur är enastående. Företaget använder värdefulla 3D-CAD-system och simuleringsprogramvara för att beräkna prestandan för den nya indikatorn praktiskt taget. Detta är viktigt för att nå och överskrida de europeiska myndigheternas bestämmelser. Alla produkter är testade och testade i Tyskland och uppfyller de strikta ECE-riktlinjerna. Därför kan klienten installera den nya indikatorn direkt och behöver inte dyka upp vid teknisk inspektion.

Kellermann – High tech utan kompromisser i en elegant och innovativ

Produkter från KELLERMANN finns i kategorierna Ljus och Verktyg.

Se bara produkter som passar din motorcykel