Visar produkter från KHROME WERKS

KHROME WERKS

Khrome Werks produkter fungerar för ögon, öron, hjärta och själ. Vi designar våra avgaser för kraft och signaturljud och överträffar tävlingen. Nu, som en del av Lincoln Industries®, kopplar avancerade processer till genombrott och styling med precisionsteknik och montering som aldrig besviker.
Våra högpolerade, 16-gauge stålljuddämpare och -huvuden är pläterade med en duplex-nickelkrom eller belagda med vår egenutvecklade svarta finish för att öka hållbarheten och minimera missfärgningen, samtidigt som du får maximal repor och värmebeständighet.
Med branschledande precisionsteknik passar våra produkter snabbare, stramare och enklare än våra konkurrenter.
Khrome Werks ingenjörer har en rik historia inom racing och eftermarknad och förstår att leverera passform, stil, kraft och hållbarhet allt är en del av prestandan.
Den inre utvidgningskammaren i våra fyrtums ljuddämpare förbättrar hästkraften och vridmomentet över lager – utan förlust av bottenänden.
Maskinförpackad, högtempande glasfiber över rostfritt stålull, högflödesbafflar erbjuder en djup, rik avgassnot och akustisk livslängd – det är därför vårt signaturljud leder industrin.
Vi bygger produkter av högsta kvalitet med premium styling och efterbehandlingsteknologier som överskrider OEM-standarderna. Detta garanterar att du kommer att lämna uttalandet du letar efter.

Produkter från KHROME WERKS finns i kategorierna .

Vi hittade inga produkter i produkter, vi lägger kontinuerligt in tusentals produkter så framåt maj månad kommer du hitta många fler produkter som passar din motorcykel.

Se bara produkter som passar din motorcykel