Visar produkter från MAGNUM

MAGNUM

Magnum Motorcycles. Grundades 1982 och Magnum Shielding utvecklar och producerar topp-of-the-line flätade motorcykelkablar och bromslinjer. För att säkerställa att kunderna får de absolut bästa produkterna arbetar Magnum i ett ISO 9001-baserat kvalitetssystem.

Magnum Motorcycles grundades av Miro Radojcin 1981.

Miro verkar nu som enbart handlare med sina två söner, Sam och Mark i Wollongong, NSW.

Magnum är specialiserade på allt att göra med Harley-Davidson® motorcyklar och hjälper till med alla andra stora motorcykelmärken. Det är bara vårt favoritmärke som vi rider!

Miro startade också ett offshoot-märke som heter Magnum’s Modern Relics Cycle Co. 2011, specialiserat på äldre stil Harley-Davidson®-anpassade projekt, reparationer och service. Magnum-motorcykelmärket är vårt pågående offentliga ansikte som specialiserat sig på de flesta motorcykelmärken och senare modeller. Tillsammans strävar vi efter att tillhandahålla en tjänst till både äldre och nyare Harley-Davidson®-motorcykelentusiast.

Magnum har de flesta delar och tillbehör till Harley-Davidson® eftersom att de är en auktoriserad agent för Rollies Speed Shop.

Produkter från MAGNUM finns i kategorierna Styren, Reglage & Backspeglar, Bromsar, Växellåda & koppling, Elektronik, Tankar, Bränsle & Olja och Verktyg.

Se bara produkter som passar din motorcykel