Visar produkter från PERFORMANCE MACHINE (PM)

PERFORMANCE MACHINE (PM)

Performance Machine
Performance Machine är den ledande tillverkaren av motorcykelhjul, bromssystem, reglage och tillbehör.

Performance Machine-premiumprodukter öppnar dig för anpassning och ger dig inspiration att skapa enstaka konstverk som återspeglar din personlighet.
Innovation är kärnan i Performance Machine; omfattar kvalitet, stil och funktion som stöds av överlägsen design, standhaftig teknik och avancerad tillverkning.
Under de senaste fyra decennierna har vi tillverkat anpassade motorcykelprodukter och tillbehör, vi har lärt oss att lyssna på och uppskatta värdet av kundkommentarer och feedback. En kommentar vi är van vid att höra avser hur lång tid det tar från den tid du beställer en anpassad Performance Machine-hjul och matchande komponenter till när den beställningen kommer till dig. Det räcker med att säga att tid att tillverka anpassade produkter är en stor del av ekvationen, och vi vill att du ska läsa detta.
Det finns många klichéer och citat om ”kvalitet” och ”hantverk” som vi kan infoga vid denna tidpunkt, men vi vill hellre ta tillfället i akt att dela med dig – den som väntar tålmodigt på dagen när din lokala PM-återförsäljare ringer för att informera dig om att dina paket har kommit och det är dags att schemalägga din hoj på en lift – varför det ibland tar lite längre tid att få din beställning så vill du att vi ska leverera.
Performance Machines smidda hjul – såväl som alla matchade bildseriekomponenter som rotorer, kedjehjul och luftrenare – görs på beställning i vår 60 000 kvadratmeter stora anläggning här i La Palma, Kalifornien, USA. Tillverkning, sekundär drift, förpackning och distribution sker allt under vårt eget tak.
Då de erbjuder mer än 17 olika hjulkonstruktioner med upp till 10 ytor att välja mellan för 14 storlekar och över 20 års applikationer skulle det vara nästan omöjligt att försöka fylla exakt vad varje kunds behov utan att bygga ett stort lager.
Sammanfattat: Performance Machine förstår din entusiasm för deras produkter och borde synas på din motorcykel förr snarare än senare. Vårt rykte bygger dock på att tillverka högkvalitativa anpassade delar och tillbehör som finns på marknaden idag och som ibland tar längre tid. Kvalitet över kvantitet.

Produkter från PERFORMANCE MACHINE (PM) finns i kategorierna Hjul, Styren, Reglage & Backspeglar, Bromsar, Fotreglage, Förgasare, Kåpor & Vindskydd, Instrumentering, Fjädring fram, Skruv & Bult, Växellåda & koppling, Packning, Tankar, Bränsle & Olja, Motor, Avgassystem, Elektronik, Drivlina och Chassi.

Se bara produkter som passar din motorcykel