Visar produkter från POLISPORT

POLISPORT

Polisport Group, som grundades 1978, föddes av sin verkställande direktör, Pedro Araújos passion för den tvåhjuliga världen, med fokus och specialisering på dessa marknader sedan dess. Baserat på internationalisering, innovation och kvalitet på kundservice har den utvidgat sin portfölj av kunder och marknader och finns nu i mer än 60 länder runt om i världen.

Polisport föddes av entusiasm och passion för tvåhjulingar. Passion som fortfarande är ett av företagets kärnvärden idag.
Polisport Group exporterar 95% av sin produktion och består idag av cirka 250 anställda fördelade på fem företag, vilket gör det möjligt för den att arbeta med de olika varumärkena i sin portfölj och till stor del täcka hela produktionsprocessen för koncernen .
Vi är specialiserade på terräng- och cykeltillbehör och tillverkning av skräddarsydda tvåhjuliga produkter. Vi är för närvarande världsledande inom produktion av barncykelstolar med mer än en halv miljon enheter per år och är officiella leverantörer av första utrustningen (OEM) för stora märken som KTM, HUSQVARNA, TRIUMPH och DECATHLON.
Vi exporterar 95% av vår produktion och våra varumärken finns i 60 länder.
Våra 33 patent, 10 varumärken och 26 designregistreringar har fått erkännanden och utmärkelser från globala organisationer.
2008 vann vi vår första IMDA (Inmold Decoration Association Award) för bästa injektionsgjutning med IPD. 2009 fick vi ytterligare två IMDA-utmärkelser för Best Injection Mold Part och Best Durable Product IMD.
2010 erkändes vi som årets mest innovativa portugisiska företag med COTEC-BPI SME Innovation Award, förutom att vi vann det portugisiska SME Excellence Award.
2012 fick vi ett hederligt omnämnande i INSEAD Entrepreneurship Awards. Vår Guppy cykelbarnstol har vunnit Taipei Cycle Award, och vi har också vunnit två IF Design Awards: ”Produktdesign” för Guppy Baby Carrier och ”Material Design” för Corky Water Drum.
2015 tilldelades Guppy Junior den prestigefyllda If Design Award.
2017 lyfter liftcykelstället den prestigefyllda red dot-utmärkelsen med kategorin “Bäst av bästa 2017”.
Passion, innovation och globalisering. Det är detta som inspirerar vårt dagliga arbete, gör oss till vem vi är och har givetvis gjort det möjligt för oss alla erkännanden som listas ovan.

Koncernen är specialiserad på cykeltillbehör och terrängmotorcyklar och är redan etablerad som marknadsledare med en växande internationell närvaro.

Produkter från POLISPORT finns i kategorierna .

Se bara produkter som passar din motorcykel