Visar produkter från Polyver

Polyver

Med den erfarenhet som kommer av att bo i norra Skandinavien, nära 63 grader nordlig bredd, och efter 15 års produktion i Jämtland, har vi blivit experter på att producera PU-stövlar av hög kvalitet.

Den erfarenheten, i kombination med nyfikenhet, noggrannhet och hållbarhet, har format varje detalj i Polyver-stöveln.
Polyvers ambition är att producera den bästa PU-stöveln på marknaden garanterar att Polyver-stövlar håller dig varm och torr i all slags väder.
Vi älskar att vara utomhus i höstens kyla, i vinterskogen eller vårskogarnas slasksnö. 2005 utvecklade vi det som blev vår signaturprodukt: En varm och bekväm polyuretanstövel som är älskad av sportfiskare, jägare och friluftsentusiaster runt om i världen.

Barn älskar dem också. De är lätta att ta på och ta av, och viktigast av allt håller de små fötterna varma och torra. Polyver-stövlarna är perfekta för höstens pölar, för vinterkylan och vårslasket. Stövlarna är vattentäta, lätta och bekväma – de gör utomhusleken ännu roligare.

Polyver kommer från hjärtat av norra Sverige, Pilgrimstad nära Östersund i Jämtland. Omgivna av skogar, sjöar och berg, är vi stolta över att producera det vi anser vara den ultimata vinterstöveln.

Produkter från Polyver finns i kategorierna Snö.

Se bara produkter som passar din motorcykel