Visar produkter från POWERSTANDS RACING

POWERSTANDS RACING

Din cykel förtjänar din stil, oavsett vad den stilen kan vara. Sedan 2001 har PSR (aka Powerstands Racing) producerat prestanda motorcykeldelar som låter dig vara dig – speciellt när det handlar om att konkurrera. Inspirerat av åkare och byggd för det bästa, vet det södra Kalifornien företaget de små sakerna är där utställningar och mästerskap vann och förloras. Det är därför PSR-motorcykeldelar tillverkas enligt högsta standard för kvalitet, stil och pålitlighet. Vi har ett stort urval av PSR-sportcykeldelar, dirtbikedelar och metriska cruisingkomponenter hos Dennis Kirk som är redo att skickas idag så att du kan anpassa din resa till samma standard.

Från forward controls till stötdämpningslänkar, vi har de delar du behöver för säsongen framöver. PSR-spakar för bromsar och kopplingar är CNC-bearbetade av aluminium för lätt styrka och kan ställas in på sex olika positioner med en enkel ”klick och rulle”. Få samma komfort för dina fötter med PSR-fotstift utformade för bra dragkraft och återkoppling av ryttare. Du vill också ha en justerbar risers, som ökar fäste vid markfrigång för att eliminera slir. Det här kommer att bli ännu mer praktiskt när du har installerat en sänkande länk för att minska ditt tyngdpunkt och förbättra stabiliteten. Tip-overs och spill kommer dock att ske så småningom, och om du lägger PSR-skjutreglage till ramen, styrets ändar och svingar kan det minska skadan på dessa viktiga delar.

Förutom deras prestandadelar, erbjuder PSR en mängd olika fram- och bakhjulstativ för att arbeta på din cykel, tillsammans med magnetoljelockor och dräneringsproppar för att hålla din tank tätt tät. Och med vårt snabba verktyg för att hitta delar kan du enkelt sortera igenom hundratals PSR-komponenter i vårt lager för att hitta dem som passar dig. Vårt supportteam för experter är också tillgängligt via telefon eller e-post för att hjälpa dig med frågor. Med fantastiska priser, frakt samma dag och problemfri avkastning på alla beställningar gör Dennis Kirk det enkelt och prisvärt att förvandla alla motorcyklar till en maskin på hög nivå.

Produkter från POWERSTANDS RACING finns i kategorierna .

Vi hittade inga produkter i produkter, vi lägger kontinuerligt in tusentals produkter så framåt maj månad kommer du hitta många fler produkter som passar din motorcykel.

Se bara produkter som passar din motorcykel