Visar produkter från Roland Sands Design

Roland Sands Design

Varje del tryckt med RSD-märket representerar otaliga timmar av forskning och utveckling för att ge felfri funktionalitet och enastående design till din motorcykel. Med ett brett utbud av delar tillgängliga för Harley-Davidson, Indian och BMW motorcyklar, har vi vad du behöver för att ge din åktur stil och behag att riva upp gatorna eller banan. Från luftrenare, motorlock och säten till grepp, fotreglage, hjul och bromsar Roland Sands Design har det du behöver för att göra din motorcykel unik.

Alla våra delar är födda på Rolands skissblock. En idé som tar form från en hojtillverkare, som har underpresterande OEM-delar eller önskan att få högre prestanda på banan. Dessa skisser gör sin väg till våra ingenjörer som digitalt gör dem till inom de tätaste toleranserna och sedan ger dem liv i form av en 3D-tryckt modell. Modellerna används sedan för att testa passformen och finjusteras i SolidWorks innan de skickas till CNC-maskinen för prov. Fler testrundor både i labbet och på gatan eller banan finslipar slutprodukten innan designerna skickas till våra tillverkningspartner för att påbörja produktionen.

Roland Sands Design komponenter är skapade för resan, ett uttalande som vi står bakom med alla våra produkter. Vi ger dig vad fabriken inte kunde när det gäller ditt lager Harley-Davidson, BMW eller Indian Motorcykel.

Produkter från Roland Sands Design finns i kategorierna Fotreglage, Styren, Reglage & Backspeglar, Fjädring fram, Växellåda & koppling, Motor, Bromsar, Förgasare, Dynor & tillbehör, Hjul, Chassi, Tankar, Bränsle & Olja, Instrumentering, Ljus, Skärmar, Avgassystem, Fjädring bak, Drivlina, Kåpor & Vindskydd och Dekaler.

Se bara produkter som passar din motorcykel