Visar produkter från Schuberth

Schuberth

Schuberth tillverkar hjälmar i Tyskland.

I över 70 år har Schuberth producerat skyddshjälmar av olika sorter. Från 1954 och framåt kunde motorcyklister bära en hjälm av märket Schuberth. En framgångshistoria som fortsätter än idag. Otaliga motorcykelhjälmar producerades och såldes sedan företaget grundades. Och otaliga nöjda kunder svär vid deras ”Schuberth”.

Idag utvecklar och producerar Schuberth sina hjälmar i en fabrik i Magdeburg på Elben där det tillverkas hjälmar för arbetarskydd, polis, brandkår, Formel 1-sport och motorcykling. Kända åkare från formel 1 förlitar sig på Schuberth-hjälmar lika mycket som många livräddare och motorsportproffs från professionella områden.
Vi är stolta över det.

Portföljskyddet på jobbet, polis, brandtjänster, formel 1, militära och motorhjälmar.

Mer än 370 personer är anställda i Magdeburg-fabriken. Ingenjörerna kommer konstant med nya lösningar och forskning i egen vindtunnel. Hjälmarna testas på klimatriggen eller i akustiklaboratoriet och är perfekta så att din hjälm är perfekt i varje detalj.

Varje motorcykelhjälm tillverkas med manuellt arbete – från första till sista steget.

Schuberts hjälmar exporteras idag till 55 olika länder. Sedan 2010 levereras Nordamerika av sitt eget dotterbolag i USA. Förutom USA finns dotterbolag i Italien och Thailand. Vi fortsätter att erövra nya marknader och utvidgar den internationella närvaron. I framtiden vill vi ytterligare öka vår marknadsandel och anpassa företaget till detta.

Starka varumärkesambassadörer som Nico Hülkenberg eller Felipe Massa och höga kvalitetsstandarder tillsammans med den trygga stämpeln ”Made in Germany” gör att deras nyckel till ytterligare framgång är ett faktum. “Våra medarbetares passion, våra kunders höga krav och vår kärlek till detaljer inspirerar oss på nytt varje dag för att ge vårt bästa för dig – vår kund!”

Produkter från Schuberth finns i kategorierna On Road Gear.

Se bara produkter som passar din motorcykel