Visar produkter från S&S POWER TUNE

S&S POWER TUNE

”Beprövad prestanda” är S&S Cycle tagline och de har säkert levt upp till det. Deras motorer och motorkomponenter har tänt upp dragremsorna och gatorna i nästan sex decennier nu och placerat dem på toppen av V-Twin-prestanda. Nu är S&S i uppdrag att bevisa sig i en något annan riktning. De är inte kända som ett avgaser, men de hoppas att det kommer att förändras med lanseringen av deras nya serie V-Twin avgassystem.

Den senaste februari avslöjade S&S sina nya Power Tune Performance-avgassystem på V-Twin Expo i Cincinnati, OH. Detta senaste märke av avgassystem och prestandaprodukter är deras enorma steg mot att bli ett allvarligt avgassmärke på V-Twin-marknaden. De utnyttjade sin enorma kunskap om V-Twin-prestanda när de utformade dessa rör inte bara för kraft utan också för att de skulle ha det högsta utsläppets utseende och ljud.

När de utformade dessa rör tog hänsyn till allt, även de små sakerna. För det första rensade de upp den bakre cylinderns topprör på Touring-modeller för att bli av med alla skarpa vinklar som finns på lagerröret. Den har nu en fin ren böj. Detta bakre huvudhuvledning rörs under cykeln, vilket minskar mängden värme som strålas ut till passageraren. Detta är en funktion som de kommer att uppskatta på en varm sommartur.

Tillsatsen av det dolda crossover-röret ger Power Tunes utseendet och känslan av klassiska 2-in-2-rör, men med prestanda för ett 2-in-1-system. Crossover-röret ökar den effektiva volymen i toppsystemet, vilket gör att du kan flytta mer luft och göra mer kraft. Det är perfekt gömt bakom värmesköldarna där topprören samlas.

Allt detta samlas för rena och jämna kraftkurvor. Du kan förvänta dig att få ungefär åtta hästkrafter strax utanför fladdermallen med huvudsystemet. Med det ser du förbättrad prestanda genom hela gasen. När du kombinerar Power Tune-avgaserna med ett S&S-intag kan du förvänta dig något extra.

Naturligtvis vill ingen kasta på en uppsättning fulrör. Utformningen av rören är ganska minimalistiska men ändå väldigt förfinade. Power Tune Performance-avgasen, som erbjuds i kromat eller svart, ser bra ut på din Harley. Rören säljs utan ändlock, men det finns nya stilar separat tillgängliga för ljuddämpare som gör att du kan välja efterbehandlingen på systemet.

Om du är ute efter en uppsättning rör för din Harley, se till att du kolla in de nya tilläggen från S&S Cycle. De vet hur man gör kraft och Power Tune Performance-avgassystemen är ett perfekt exempel på vad de kan göra.

Produkter från S&S POWER TUNE finns i kategorierna .

Vi hittade inga produkter i produkter, vi lägger kontinuerligt in tusentals produkter så framåt maj månad kommer du hitta många fler produkter som passar din motorcykel.

Se bara produkter som passar din motorcykel