Visar produkter från Talon

Talon

Talon Engineering Ltd är ett familjedrivet företag som i över fyrtiofem år har varit en del av många historiska ögonblick i en handfull olika motorsportar. Efter att ha påbörjat vår resa i en liten delad fabrik, arbetar Talon nu med en trettifem tusen kvadratmeter toppmodern anläggning med ett skickligt och engagerat team.

Vi är främst kända för våra CNC-bearbetade nav av premiumkvalitet, tillverkade här i Yeovil och fackmässigt snörda hjul. Vi designar och tillverkar också ett brett sortiment av kompletterande kedjehjul. Genom engagemang och en djup förståelse för produktkvalitet och attribut växte Talon Brand stadigt i rykte och levereras nu till många länder världen över. Vi är stolta över vår växande lista över distributörer, både i Storbritannien och utomlands, med en stark närvaro i USA, Australasien och Europa. Mer information om våra distributörer finns på vår distributörssida.

Talon importerar en rad gratisprodukter och är den brittiska importören för den japanska Excel Rim, den populära italienska bromssystemet bromsning, Power under Control och RK Chain Stockist.

Produkter från Talon finns i kategorierna Snö.

Se bara produkter som passar din motorcykel