HomeOm Mc-konsult

Om Mc-konsult

Om oss

Vi är auktoriserade för Triumph, Indian Motorcycles, Honda, ZERO, Boss Hoss, Peugeot, Niu samt Rieju. Dessutom säljer vi mycket begagnade Harley-Davidson, custom, touring mm. Vi har även eftermarknadsprodukter och personlig utrustning från de ledande leverantörerna.

Vi verkligen älskar vårt vackra hus i centrala Lidköping.

Välkommen in du oxå!

McKonsult byggnad

Besök i Lidköping

Med aktiviteter som Hjulafton, Torsdagsträffen, Power Meet, Kinnekulle Ring, Älva Showen , Motorcykelns dag, Motorstadion vet man att Lidköping har varit en motorstad i decennier. I Lidköping finns ju även lite gamla världsrekordfordon från Guinnesse rekordbok, bland annat världens högsta mc, världens snabbaste minibike, världens längsta mc, världens snabbaste spark, joggingbiken och den av främmande makt fruktade Ubåtsjaktmcn DYK137 med mera.

Är ni långväga och vill stanna över natt har vi bra deals med flera olika hotell, samt en egen lägenhet med tre sovplatser precis vid firman som ni kan låna.

Vanliga frågor

Varför ska vi åka ända till Lidköping för att titta på motorcyklar?

Vi lovar dig en annorlunda gemytlig upplevelse. All personal är genuint mc-intresserade. Frida och Johan är verkligen infödda i branschen. Vårt mål med ert besök är inte att sälja till er, det är att få er att vilja köpa. För oss är det en stor skillnad. Och man ska veta, oavsett om man inte handlar eller handlar på 711 besöket är man lika välkommen. Vi älskar att ha folk hos oss ( även om vi tyvärr oxå måste ”jobba” ibland)

Ni säger det tar fyra timmar och serva min hoj. Vad gör jag under tiden?

Vi har olika demofordon du kan testa, en del väljer att sätta sig lite avskilt och jobba på distans. Ladduttag via USB & 220 finns i fikahörnan. Finns kunskapen står både pianot, gitarren och trummorna till ert förfogande. Ett VR-flipper, ett shuffleboard, fotbollsspel samt ett Harley-Davidson arkad brukar även det kunna slå sönder någon timme eller två.

Är vädret fint kan ni låna någon av våra stand-up paddleboard och ta ett varv upp i ”älva” ( vi har badbrallor). En del väljer att strosa runt bland lite turistfällor i Lidköping, närmast med ca 50 meter är Limtorget, här finns bland annat ett café, stans äldsta bevarade hus med mera.

Även Rörstrands museum, Vänermuséet och Nordens största torg med sin marknad på onsdagar och lördagar är trevlig sysselsättning.

Är det sant att kaffet är gratis?

Ja, vi lägger ner mycket kraft på att få gott kaffe, färskskummad mjölk är en självklarhet att man kan få.

Ska du stanna över natten?

Vi har ett olika erbjudande tillsammans med olika hotell. Ring alltid till dem för senaste ”dealen”. Utanför firman kan man alltid parkera sina fordon över natten bakom låsta grindar.

Ettan

Vår egna lilla lägenhet med tre sovplatser. Belägen ca 80 meter från firman. Här finns givetvis dusch, toalett och ett litet kök. Har man tur finns det lite förfriskningar i kylen dessutom 🙂
Tar man med egna lakan och handdukar är kostnaden enbart ett varv med dammsugaren efter sig. Givetvis ha vi lakan att ta del av till en tvättkostnad av totalt 150:-oavsett om man är en eller tre.

Motorcyklarna parkerar ni på vår gård som både är inhägnad och kameraövervakad.

Lidköpings Stadshotell

Eller Vita huset som det kallas lokalt är fyllt av nöje, restaurang, bar, diskotek. Nämn Mc-konsult vid bokningen för specialpris på hotellrum. 400 meter är det från oss.

Till Lidköpings Stadshotell

Bäverli Hill stughotell

4.3 Kilometer ifrån oss ligger Lidköpings egna Bäverli Hills. Har du tur träffar du Anette här som driver detta minst sagt annorlunda stughotell. Är hon inte på plats är det stor risk hon är ute på sin Harley. Väl värt ett besök!

Till Bäverli Hills stughotell

Hotell Rådhuset

Mitt på töört! Har man tur får man här utsikt över självaste Greve Magnus Gabriel de la Gardies jakt som flyttades från kållands redan 1672. Hemtrevligt, rent & fräscht är väl ord som stämmer bra med hotellet.

Till Hotell Rådhuset

Hotel Edward

Närmaste boendet med endast 300 meter där du dessutom passerar Limtorget. Här huserar även Feeling LKP med sina två koncept Casual samt Fine. Väl värt ett besök. Har vi lyckats få ihop tid till en LUS (långlunch utan slut) eller en AW är risken stor att du hittar någon av oss här.

Till Hotel Edward

Vandrarhemmet De la Gardie Park

Lite längre ner på samma gata som oss ligger detta nybyggda vandrarhem. 20% rabatt på bokningen om man uppger att man är på väg till oss.

Till Vandrarhemmet De La Gardie Park

Att göra i Lidköping

Lidköping är en fantastisk sommarstad med otroligt vacker natur runt om. Ett varv på Kinnekulle en vårdag i maj eller tur ut till Spiken / Läckö Slott på hojen är svårslaget. Hör gärna med oss om några privata smultronställen.

Lidköpings kommuns hemsida om vad som finns att uppleva och göra har bra information.

Även vår turistbyrå har en oftast aktuell kalender om vad som är på g hos oss. På turistmål.se kan man hitta ytterligare tips.

Restauranger
  • Bulls Eye
  • Bakgården
  • Alfreds Bar & Spel
  • Josephs
  • Spikudden
  • Lidköpings Golf
  • Klostertet
  • Sjöboden
  • Hvita Hjorten
Att Lidköping är en motorstad behöver man aldrig fundera på