Välkommen till vår verkstad!

Vi har tekniker som har stor erfarenhet på Triumph, Indian, Honda,  Harley-Davidson, Zero, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, BMW samt våra mopedmärken, Peugeot & Rieju.

Vid varje service får du givetvis en stämpel i serviceboken som visar att ditt fordon är väl omhändertaget. På en yta av ca 300 kvm huserar våra mekaniker i en modern miljö.

Vi arbetar med allt ifrån rena servicejobb via skadereparationer, motorrenoveringar, ombyggnad till programmering av styrenheter (bränsle tändning, elektronisk fjädring, traction control, slide Control mm). Vi arbetar med framtidens tekniker och vi har en ständig hunger på att lära oss mer!

Det kan vara svårt att nå oss på telefon under högsäsong, mejla gärna på verkstad@mckonsult.se, så svarar vi eller ringer upp dig så fort vi kan. Vi försöker svara i telefon 10-17 vardagar på 0510-24035.

Varmt välkommen med dina bokningar & funderingar

 

Bra att tänka på:

Boka i tid! På våren har vi ofta lång kö till verkstaden, så boka service tidigt. När du köper ett nytt fordon kan det vara läge att boka första service redan när du hämtar ut den.  Boka gärna in service och arbeten på hösten, då väntetiderna är kortare och det är även en fördel för hojen att stå med nya oljor under vintern.

När du lämnar in din hoj till oss:

  • Parkera på märkta platser vid staketet mot stora leden.
  • Glöm ej servicebok
  • Ta kontakt med kundmottagaren så att alla dina uppgifter finns.
  • Meddela om det är något speciellt du tänker på inför service & rep. Vid felsökning kan minsta lilla iakttagelse av dig underlätta jobbet & förkorta tidsåtgången.
  • Lämna nycklar och eventuell fob till kundmottagaren

OBS VERKSTADEN OCH KUNDMOTTAGNING STÄNGD LÖRDAGAR

Vid försäkringsärenden

  • Anmäl skadan hos ditt försäkringsbolag och invänta skadenumret.
  • Ta med skadesvaret när du lämnar in din mc för skadebesiktning. Vi gör en kalkyl på kostnaden på reparationen av ditt fordon, och efter vi fått godkänt att av ditt bolag så beställs delarna och reparationen påbörjas. 
  • Är det mindre kosmetiska skador kan man oftast fortsätta köra på hojen efter skadebesiktningen.
  • Vi meddelar dig så fort motorcykeln är klar och när du hämtar ditt fordon betalar du även eventuell självrisk till verkstan.