Välkommen till vår verkstad!

Vi har tekniker som är utbildade på Triumph, Harley-Davidson, Zero, Suzuki, Kawasaki, Yamaha CF-Moto samt våra mopedmärken. Vår specialitet är Triumph & Harley-Davidson med allt vad det innebär från monteringen av minsta kromskruv till största motorrenovering. Vid varje service får du givetvis en stämpel i serviceboken som visar att ditt fordon är väl omhändertaget. På en yta av ca 200 kvm huserar våra mekaniker.

Vi arbetar med allt ifrån förgasarbestyckning till programmering av styrenheter (bränsle tändning, elektronisk fjädring, traction control, slide Control mm). Vi arbetar med framtidens tekniker och vi har en ständig hunger på att lära oss mer!

Det kan vara svårt att nå oss på telefon under högsäsong, mejla gärna på verkstad@mckonsult.se, så svarar vi eller ringer upp dig så fort vi kan. Telefonen är öppen 10-17 vardagar på 0510-24035 och välj verkstad i menyn.

Varmt välkommen med dina funderingar

Andreas Falk

Verkstadsansvarig

Bra att tänka på:

Boka i tid! På våren har vi ofta lång kö till verkstaden, så boka service tidigt. Köper du moped på våren kan det vara läge att boka första service redan när du hämtar ut den. Detsamma gäller nya hojar och fyrhjulingar. Boka gärna in service och arbeten på hösten, då väntetiderna är kortare och det är även en fördel för hojen att stå med nya oljor under vintern.

När du lämnar in mc:n för rep/service

  • Parkera utanför verkstaden
  • Glöm ej servicebok
  • Ta kontakt med kundmottagaren så att alla dina uppgifter finns.
  • Ska fordonet hämtas ut på en lördag behöver vi veta om det senast fredag vid 15.00.

Vid försäkringsärenden

  • Anmäl skadan hos ditt försäkringsbolag och invänta skadenumret.
  • Ta med skadesvaret när du lämnar in din mc för skadebesiktning. Vi gör en kalkyl på kostnaden på reparationen av ditt fordon, och efter vi fått godkänt att av ditt bolag så beställs delarna och reparationen påbörjas. Räkna med att det tar ganska lång tid med skaderegleringen.
  • Vi meddelar dig så fort motorcykeln är klar och när du hämtar ditt fordon betalar du även eventuell självrisk till verkstan.