Skickas inom 1-3 arbetsdagar Fri frakt vid köp över 500kr

Nyheter/Evenemang

Hej..

Vi har mellanlandat i Touratechs lokaler på Skaragatan i Lidköping tills vår nya butik står färdig i mitten/slutet januari. Vi kommer att ha alla våra salufordon på plats, ett urval av kläder samt verkstad. Reservdelar/slitdelar finns på beställning, mejla frida@mckonsult.se. Varmt välkomna att hälsa på oss där! Vi tackar våra vänner på Touratech för möjligheten (vi gissar att vi kommer att trivas alldeles ypperligt i de fina lokalerna!).

Ny adress för besök, gods och fakturor är Skaragatan 81 B, 531 40 Lidköping. Öppettiderna är som vanligt 10-17 vardagar och 10-13 lördagar.

FLYTT: Vi flyttar under vårvintern 2019 till Kinnegatan. Ett stenkast från resecentrum och med gångavstånd till vår vackra innerstad. I vår nya butik kommer vi ha ett stort och varierat utbud med begagnathojar och fokus på Harley Davidson, vi kommer ha en stor Triumphavdelning, en trevlig kläd/tillbehörsbutik, outlet, mopedavdelning och verkstad. Vi återkommer med öppningsdatum!

WEBSHOP: Just nu jobbar vi för högtryck med att få ut produkter och bilder på sidan, och vår förhoppning är att HD-prylar och kläder ska vara funktionellt inom kort. Sedan kommer vi utöka successivt med delar till japanhojar, Indian, Victory, cross, ATV, vattenskoter och snöskoter. Vårt mål är att mckonsult.se ska vara ditt förstahandsval när du letar kläder & prylar till din pärla. Delarna ligger i ett weblager och finns alltså inte i vår fysiska butik.

Du är alltid varmt välkommen att mejla oss på support@mckonsult.se för att få hjälp med vad som passar på just din modell. De flesta av oss har jobbat med motorcyklar i hela sina liv, vi kan detta! I huset finns en mängd samlad erfarenhet och kunskap, och vi delar gärna med oss.

Genom att gå in på partseurope kan du bläddra i kataloger för att hitta delar, tills dess vi har fått in mer prylar under märke/modell-modulen kan detta var en väg att gå. Även om ni inte hittar delen på hemsidan, så kan ni bara mejla oss så beställer vi och skickar hem till dig.

Med vänlig hälsning,

Frida Bäcklund
frida@mckonsult.se

Evenemang/öppettider i butiken

Ord öppettider:
Mån-Fre 10-17 (lunch 12.30-13.30)
Lör 10-13
Röda dagar stängt

Jultider:

22/12 – Lördag 10-13, köp sista-minuten-klappen! Eller pusta ut en stund och längta tills sommaren..
23-26/12 GOD JUL! Vi håller stängt och leker med julklapparna 🙂
27-28/12 Öppet 10-17, mellandagsklipp!
29/12 Öppet 10-13
31/12 – 1/1 GOTT NYTT ÅR! Vi skjuter raketer & skålar och har stängt i butiken.
2-4/1 – Öppet 10-17
5/1 – God Afton! STÄNGT i butiken.

25-27/1 2019 – MC-mässan i Stockholm, i år på Friends Arena. Du träffar oss i vår egen regi samt i Triumphs monter. Vi kommer att ha med oss Zero, Boss Hoss, Triumph samt massa fina kläder och annat trevligt! Varmt välkomna förbi! 🙂

2-3/3 NYPREMIÄR! Vi öppnar med pompa och ståt i våra nya lokaler i Tändsticksfabriken på Kinnegatan 15. Varmt välkomna!

12-14/4 Vi ställer ut på Fritidsmässan i Lidköping

25-27/4 MC-konsultdagarna, vår årliga öppna hus-helg!

 

Lediga jobb

Hej, du som är sugen på att jobba med motorcyklar! Vi söker just nu mer folk inför vår stora satsning i nya lokaler och med nya märken. MC-konsult är ett familjeföretag som funnits i branschen i ca 40 år. Vi säljer motorcyklar, mopeder, fyrhjulingar samt tillbehör och kläder till dessa. Vi har auktorisation för Triumph, el-mc:n Zero, Boss Hoss, Peugeot, Rieju och CF Moto. Vi har också en verkstad som servar alla märken, samt en bromsbänk och trimverkstad.

MC-säljare: Vi söker en dedikerad säljare med hojintresse som kan hjälpa kunderna att hitta rätt modell för just dem. Du kommer också jobba med förmedlingsuppdrag och rycka in på tillbehörsavdelningen vid behov. Vi tror att du har vana av sälj sedan innan, du är intresserad och lyhörd för våra kunders behov och har en positiv attityd. Du bör ha A och B-kort och prata flytande svenska och engelska. Det viktigaste för oss är du funkar med kunderna och passar in i vårt gäng. Vi jobbar mycket och hårt och det är en förutsättning att alla tycker att det är kul på jobbet!

Tillbehörsförsäljare: Vi söker en trevlig, hjälpsam och pigg försäljare till butiken. Främst till personlig utrustning, men även tillbehör till hojarna och en del reservdelar kan bli aktuellt. Du behöver ha ett mc-intresse, vara lyhörd för kundens behov, samt vara stresstålig och positiv.  A och B-kort behövs, liksom flytande svenska och engelska.

Mekaniker: Vi söker en utbildad mc-mekaniker med erfarenhet av moderna motorcyklar. Dina arbetsuppgifter kommer vara alla i en verkstad förekommande sysslor, samt viss kundkontakt. Vi ser att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och serviceinriktad.

Extrapersonal: Vi söker någon som kan hoppa in med kort varsel på helger och eftermiddagar. Du hjälper till överallt där det behövs i butiken. Mc-intresse ser vi som en självklarhet. Du behöver också vara positiv, trevlig och flexibel.

Mejla personligt brev, cv och gärna bild till frida@mckonsult.se.

 

 

 

Gå tillbaka till Startsida