Skickas inom 1-3 arbetsdagar Fri frakt vid köp över 500kr

Nyheter/Evenemang

Hej..

…och välkommen till vår nya webshop! Just nu jobbar vi för högtryck med att få ut produkter och bilder på sidan, och vår förhoppning är att HD-prylar och kläder ska vara funktionellt inom kort. Sedan kommer vi utöka successivt med delar till japanhojar, Indian, Victory, cross, ATV, vattenskoter och snöskoter. Vårt mål är att mckonsult.se ska vara ditt förstahandsval när du letar kläder & prylar till din pärla.

Delarna ligger i ett weblager och finns alltså inte i vår fysiska butik. Här har vi däremot ett stort och varierat mc-lager, samt en stor avdelning personlig utrustning. Under hösten 2018 har vi smygpremiär på Triumph Motorcyklar, för att satsa stort på detta under 2019.

Du är alltid varmt välkommen att mejla oss på support@mckonsult.se för att få hjälp med vad som passar på just din modell. De flesta av oss har jobbat med motorcyklar i hela sina liv, vi kan detta! I huset finns en mängd samlad erfarenhet och kunskap, och vi delar gärna med oss.

Genom att gå in på partseurope kan du bläddra i kataloger för att hitta delar, tills dess vi har fått in mer prylar under märke/modell-modulen kan detta var en väg att gå. Även om ni inte hittar delen på hemsidan, så kan ni bara mejla oss så beställer vi och skickar hem till dig.

Det är många som undrar var vi kommer ta vägen i höst när vi ska flytta, vi återkommer så fort vi vet själva! Vi kommer såklart inte lämna vackra Lidköping. Vi satsar inför året 2019 och hoppas ni är med oss då! 🙂

 

Med vänlig hälsning,

Frida Bäcklund
frida@mckonsult.se

Evenemang/öppettider i butiken

 

verkstad@mckonsult.se för verkstadsfrågor, pontus@mckonsult.se för mc-förmedling, butiken@mckonsult.se för mopeder och kläder samt frida@mckonsult.se för webshop samt övriga frågor.

1-31 AUGUSTI – Hela augusti har vi FLYTTREA i butiken. 20-70% på alla kläder & tillbehör i lager!! Flera hojar är också med på flyttrean, dessa hittar du här.

Onsdagar är det gemensam åkning från Kanothuset i Lidköping kl 18.00. Bara att dyka upp och haka på.

9/8 – HJULAFTON! Hela Lidköping mullrar och trivs! Kortege från MC-konsult : )

 

25/8 – Premiär Triumph! Mer info kommer.

2-5/9 – Frida & Maria besöker Held i Tyskland för att kika på nästa års nyheter.

22-25/10 – Johan, Frida, Pontus & Andreas på Triumph Dealer Meeting i London för att lära sig allt om vårt nya märke, och se alla nyheter!

Höst/Vinter 2018 – Flytt!

 

TREVLIG SOMMAR ÖNSKAR VI ALLA VÅRA KÄRA KUNDER! Hoppas ni kommer förbi oss 🙂

 

Lediga jobb: 

Jobba med ditt intresse!! MC-konsult söker en glad, duktig & ansvarskännande mc-försäljare.

Säsongsarbetare till mc-försäljningen med goda möjligheter till fortsatt anställning för rätt person – Du jobbar med försäljning och förmedling av motorcyklar. Du stöttar upp tillbehörsavdelningen vid behov. Tidigare säljerfarenhet meriteras, men att du passar in i vårt gäng är viktigare. A-kort fodras.

Mejla din ansökan med personligt brev, CV & bild snarast till frida@mckonsult.se. Tjänster tillsätts löpande.

Vi söker även hallvärd under semesterperioden.

Gå tillbaka till Startsida