Skickas inom 1-3 arbetsdagar Fri frakt vid köp över 500kr

Nyheter/Evenemang

Hej..

…och välkommen till vår nya webshop! Just nu jobbar vi för högtryck med att få ut produkter och bilder på sidan, och vår förhoppning är att HD-prylar och kläder ska vara funktionellt inom kort. Sedan kommer vi utöka successivt med delar till japanhojar, Indian, Victory, cross, ATV, vattenskoter och snöskoter. Vårt mål är att mckonsult.se ska vara ditt förstahandsval när du letar kläder & prylar till din pärla.

Delarna ligger i ett weblager och finns alltså inte i vår fysiska butik. Här har vi däremot ett stort och varierat mc-lager, samt en stor avdelning personlig utrustning.

Du är alltid varmt välkommen att mejla oss på support@mckonsult.se för att få hjälp med vad som passar på just din modell. De flesta av oss har jobbat med motorcyklar i hela sina liv, vi kan detta! I huset finns en mängd samlad erfarenhet och kunskap, och vi delar gärna med oss.

Genom att gå in på partseurope kan du bläddra i kataloger för att hitta delar, tills dess vi har fått in mer prylar under märke/modell-modulen kan detta var en väg att gå. Även om ni inte hittar delen på hemsidan, så kan ni bara mejla oss så beställer vi och skickar hem till dig. Just nu har vi problem med kategorierna, så även om en kategori är tom så kan du hitta delar till din hoj genom att klicka i vilken modell du har.

Det är många som undrar var vi kommer ta vägen i höst när vi ska flytta, vi återkommer så fort vi vet själva! Vi kommer såklart inte lämna vackra Lidköping. Vi satsar inför året 2019 och hoppas ni är med oss då! 🙂

 

Med vänlig hälsning,

Frida Bäcklund
frida@mckonsult.se

Evenemang/öppettider i butiken

Onsdagar är det gemensam åkning från Kanothuset i Lidköping kl 18.00. Bara att dyka upp och haka på.

14/6 Premiär för Motortorsdagar på Nya Stadens Torg i Lidköping. Varje torsdag fram till Hjulafton 9/8 kl 17.00 samlas entusiastfordon, gamla fordon, nya fordon, hojar, bilar, båtar, stylade, stukade, alla välkomna! Ett event för hela familjen.

21/6 Vi stänger butik & verkstad klockan 15.00. Vill du hämta något i verkstaden, hör av dig innan 12.

22-24/6 Vi firar midsommar, dansar runt stänger etc, och butiken är således inte öppen. Torsdagen stänger vi 15.00.

7/7 Lördagsstängt. För er skull har vi inget semesterstängt, men vi stänger lördagar i juli istället för att bada personalen.

13-14/7  Troligen ”Trettio-år på-Traversgatan-partaj”, mer info kommer.

21/7 Lördagsstängt. För er skull har vi inget semesterstängt, men vi stänger lördagar i juli istället för att bada personalen.

28/7 Lördagsstängt. För er skull har vi inget semesterstängt, men vi stänger lördagar i juli istället för att bada personalen.

9/8 – HJULAFTON! Hela Lidköping mullrar och trivs! Kortege från MC-konsult : )

2-5/9 – Frida & Maria besöker Held i Tyskland för att kika på nästa års nyheter.

Höst/Vinter 2018 – Flytt!

 

TREVLIG SOMMAR ÖNSKAR VI ALLA VÅRA KÄRA KUNDER! Hoppas ni kommer förbi oss 🙂

 

Lediga jobb: 

Jobba med ditt intresse!! MC-konsult söker en glad, duktig & ansvarskännande mc-försäljare.

Säsongsarbetare till mc-försäljningen med goda möjligheter till fortsatt anställning för rätt person – Du jobbar med försäljning och förmedling av motorcyklar. Du stöttar upp tillbehörsavdelningen vid behov. Tidigare säljerfarenhet meriteras, men att du passar in i vårt gäng är viktigare. A-kort fodras.

Mejla din ansökan med personligt brev, CV & bild snarast till frida@mckonsult.se. Tjänster tillsätts löpande.

Vi söker även hallvärd under semesterperioden.

Gå tillbaka till Startsida