Skickas inom 1-3 arbetsdagar Fri frakt vid köp över 500kr

Nyheter/Evenemang

Hej..

FLYTT: Vi flyttar under hösten 2018 till Kinnegatan. Ett stenkast från resecentrum och med gångavstånd till vår vackra innerstad. I vår nya butik kommer vi ha ett stort och varierat utbud med begagnathojar och fokus på Harley Davidson, vi kommer ha en stor Triumphavdelning, en trevlig kläd/tillbehörsbutik, outlet, mopedavdelning och verkstad. Vi återkommer med öppningsdatum! Vi har nu flyttrea i butiken på Traversgatan, så skynda fynda 😉

WEBSHOP: Just nu jobbar vi för högtryck med att få ut produkter och bilder på sidan, och vår förhoppning är att HD-prylar och kläder ska vara funktionellt inom kort. Sedan kommer vi utöka successivt med delar till japanhojar, Indian, Victory, cross, ATV, vattenskoter och snöskoter. Vårt mål är att mckonsult.se ska vara ditt förstahandsval när du letar kläder & prylar till din pärla.

Delarna ligger i ett weblager och finns alltså inte i vår fysiska butik. Här har vi däremot ett stort och varierat mc-lager, samt en stor avdelning personlig utrustning. 25/8 2018 hade vi smygpremiär på Triumph Motorcyklar, för att satsa stort på detta under 2019.

Du är alltid varmt välkommen att mejla oss på support@mckonsult.se för att få hjälp med vad som passar på just din modell. De flesta av oss har jobbat med motorcyklar i hela sina liv, vi kan detta! I huset finns en mängd samlad erfarenhet och kunskap, och vi delar gärna med oss.

Genom att gå in på partseurope kan du bläddra i kataloger för att hitta delar, tills dess vi har fått in mer prylar under märke/modell-modulen kan detta var en väg att gå. Även om ni inte hittar delen på hemsidan, så kan ni bara mejla oss så beställer vi och skickar hem till dig.

Med vänlig hälsning,

Frida Bäcklund
frida@mckonsult.se

 

 

Evenemang/öppettider i butiken

 

Ord öppettider:
Mån-Fre 10-17 (lunch 12.30-13.30)
Lör 10-13
Röda dagar stängt

T o m 15 oktober har vi flyttrea i butiken!

Onsdagar är det gemensam åkning från Kanothuset i Lidköping kl 18.00. Bara att dyka upp och haka på.

22-25/10 – Johan & Frida på Triumph Dealer Meeting i London för att lära sig allt om vårt nya märke, och se alla nyheter!

1/11 – Inköp hos DBC i Tranås. Nyheter för Schuberth, Alpinestars mm.

29/11 – Peugeotkonferens i Göteborg för Johan, Maria & Frida

Höst/Vinter 2018 – Flytt!

Lediga jobb

Hej, du som är sugen på att jobba med motorcyklar! Vi söker just nu mer folk inför vår stora satsning i nya lokaler och med nya märken. MC-konsult är ett familjeföretag som funnits i branschen i ca 40 år. Vi säljer motorcyklar, mopeder, fyrhjulingar samt tillbehör och kläder till dessa. Vi har auktorisation för Triumph, el-mc:n Zero, Boss Hoss, Peugeot, Rieju och CF Moto. Vi har också en verkstad som servar alla märken, samt en bromsbänk och trimverkstad.

MC-säljare: Vi söker en dedikerad säljare med hojintresse som kan hjälpa kunderna att hitta rätt modell för just dem. Du kommer också jobba med förmedlingsuppdrag och rycka in på tillbehörsavdelningen vid behov. Vi tror att du har vana av sälj sedan innan, du är intresserad och lyhörd för våra kunders behov och har en positiv attityd. Du bör ha A och B-kort och prata flytande svenska och engelska. Det viktigaste för oss är du funkar med kunderna och passar in i vårt gäng. Vi jobbar mycket och hårt och det är en förutsättning att alla tycker att det är kul på jobbet!

Tillbehörsförsäljare: Vi söker en trevlig, hjälpsam och pigg försäljare till butiken. Främst till personlig utrustning, men även tillbehör till hojarna och en del reservdelar kan bli aktuellt. Du behöver ha ett mc-intresse, vara lyhörd för kundens behov, samt vara stresstålig och positiv.  A och B-kort behövs, liksom flytande svenska och engelska.

Mekaniker: Vi söker en utbildad mc-mekaniker med erfarenhet av moderna motorcyklar. Dina arbetsuppgifter kommer vara alla i en verkstad förekommande sysslor, samt viss kundkontakt. Vi ser att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och serviceinriktad.

Extrapersonal: Vi söker någon som kan hoppa in med kort varsel på helger och eftermiddagar. Du hjälper till överallt där det behövs i butiken. Mc-intresse ser vi som en självklarhet. Du behöver också vara positiv, trevlig och flexibel.

Mejla personligt brev, cv och gärna bild till frida@mckonsult.se.

 

 

 

Gå tillbaka till Startsida