MC-försäljning, förmedling och verkstad i Lidköping hittar du här

Nyheter/Evenemang

Hej motorcyklist!

FLYTT: Vi har flyttat till Kinnegatan. Ett stenkast från resecentrum och med gångavstånd till vår vackra innerstad. I vår nya butik kommer vi ha ett stort och varierat utbud med begagnathojar och fokus på Harley Davidson, vi kommer ha en stor Triumphavdelning, en trevlig kläd/tillbehörsbutik, outlet, mopedavdelning och verkstad. 2-3 mars har vi satt som premiärdatum, vi är  dock igång med mc-försäljning redan nu! Välkomna!

WEBSHOP: Just nu jobbar vi för högtryck med att få ut produkter och bilder på sidan, och vår förhoppning är att HD-prylar och kläder ska vara funktionellt inom kort. Sedan kommer vi utöka successivt med delar till japanhojar, Indian, Victory, cross, ATV, vattenskoter och snöskoter. Vårt mål är att mckonsult.se ska vara ditt förstahandsval när du letar kläder & prylar till din pärla. Delarna ligger i ett weblager och finns alltså inte i vår fysiska butik.

Du är alltid varmt välkommen att mejla oss på support@mckonsult.se för att få hjälp med vad som passar på just din modell. De flesta av oss har jobbat med motorcyklar i hela sina liv! I huset finns en mängd samlad erfarenhet och kunskap, och vi delar gärna med oss om vi har möjlighet.

Genom att gå in på partseurope kan du bläddra i kataloger för att hitta delar, tills dess vi har fått in mer prylar under märke/modell-modulen kan detta var en väg att gå. Även om ni inte hittar delen på hemsidan, så kan ni bara mejla oss så beställer vi och skickar hem till dig.

Frida Bäcklund
frida@mckonsult.se

Evenemang/öppettider i butiken

Ord öppettider:
Mån-Fre 10-17 (lunch 12.30-13.30)
Lör 10-13
Röda dagar stängt

9-31/1 – Flytt pågår. Vi flyttar in i våra nya lokaler. Vi byter dessutom datorer och växel, så vi ber om ursäkt i förväg om vi skulle vara svåra att nå under denna tid. Mejla gärna.

25-27/1 2019 – MC-mässan i Stockholm, i år på Friends Arena. Du träffar oss i vår egen regi samt i Triumphs monter. Vi kommer att ha med oss Zero, Boss Hoss, Triumph samt massa fina kläder och annat trevligt! I vår monter hittar du också E-mc med EnergicaVelodrom, CB Parts, Super-X och Aventour. Varmt välkomna förbi! 🙂

2-3/3 NYPREMIÄR! Vi öppnar med pompa och ståt i våra nya lokaler i Tändsticksfabriken på Kinnegatan 15. Alla våra partners på plats med det senaste. Provkörningar. Varmt välkomna!

12-14/4 Vi ställer ut på Fritidsmässan i Lidköping

25-27/4 MC-konsultdagarna, vår årliga öppna hus-helg! Massa provkörningar, specialerbjudanden, häng & mingel!

 

Lediga jobb

Hej, du som är sugen på att jobba med motorcyklar! Vi söker just nu mer folk inför vår stora satsning i nya lokaler och med nya märken. MC-konsult är ett familjeföretag som funnits i branschen i ca 40 år. Vi säljer motorcyklar, mopeder, fyrhjulingar samt tillbehör och kläder till dessa. Vi har auktorisation för Triumph, el-mc:n Zero, Boss Hoss, Peugeot, Rieju och CF Moto. Vi har också en verkstad som servar alla märken, samt en bromsbänk och trimverkstad.

TILLSATT!! MC-säljare: Vi söker en dedikerad säljare med hojintresse som kan hjälpa kunderna att hitta rätt modell för just dem. Du kommer också jobba med förmedlingsuppdrag och rycka in på tillbehörsavdelningen vid behov. Vi tror att du har vana av sälj sedan innan, du är intresserad och lyhörd för våra kunders behov och har en positiv attityd. Du bör ha A och B-kort och prata flytande svenska och engelska. Det viktigaste för oss är du funkar med kunderna och passar in i vårt gäng. Vi jobbar mycket och hårt och det är en förutsättning att alla tycker att det är kul på jobbet!

Tillbehörsförsäljare: Vi söker en trevlig, hjälpsam och pigg försäljare till butiken. Främst till personlig utrustning, men även tillbehör till hojarna och en del reservdelar kan bli aktuellt. Du behöver ha ett mc-intresse, vara lyhörd för kundens behov, samt vara stresstålig och positiv.  A och B-kort behövs, liksom flytande svenska och engelska.

Mekaniker: Vi söker en utbildad mc-mekaniker med erfarenhet av moderna motorcyklar. Dina arbetsuppgifter kommer vara alla i en verkstad förekommande sysslor, samt viss kundkontakt. Vi ser att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och serviceinriktad.

Extrapersonal: Vi söker någon som kan hoppa in med kort varsel på helger och eftermiddagar. Du hjälper till överallt där det behövs i butiken. Mc-intresse ser vi som en självklarhet. Du behöver också vara positiv, trevlig och flexibel.

Mejla personligt brev, cv och gärna bild till frida@mckonsult.se.

 

 

 

Gå tillbaka till Startsida