Skickas inom 1-3 arbetsdagar Fri frakt vid köp över 500kr

Nyheter/Evenemang

Hej..

…och välkommen till vår nya webshop! Just nu jobbar vi för högtryck med att få ut produkter och bilder på sidan, och vår förhoppning är att HD-prylar och kläder ska vara funktionellt inom kort. Sedan kommer vi utöka successivt med delar till japanhojar, Indian, Victory, cross, ATV, vattenskoter och snöskoter. Vårt mål är att mckonsult.se ska vara ditt förstahandsval när du letar kläder & prylar till din pärla.

Delarna ligger i ett weblager och finns alltså inte i vår fysiska butik. Här har vi däremot ett stort och varierat mc-lager, samt en stor avdelning personlig utrustning.

Du är alltid varmt välkommen att mejla oss på support@mckonsult.se för att få hjälp med vad som passar på just din modell. De flesta av oss har jobbat med motorcyklar i hela sina liv, vi kan detta! I huset finns en mängd samlad erfarenhet och kunskap, och vi delar gärna med oss.

Genom att gå in på partseurope kan du bläddra i kataloger för att hitta delar, tills dess vi har fått in mer prylar under märke/modell-modulen kan detta var en väg att gå. Även om ni inte hittar delen på hemsidan, så kan ni bara mejla oss så beställer vi och skickar hem till dig. Just nu har vi problem med kategorierna, så även om en kategori är tom så kan du hitta delar till din hoj genom att klicka i vilken modell du har.

Med vänlig hälsning,

Frida Bäcklund
frida@mckonsult.se

Lediga jobb: 

Jobba med ditt intresse!! MC-konsult söker tre glada, duktiga & ansvarskännande medarbetare inför mc-säsongen 2018:

Säsongsarbetare till tillbehörsbutiken – Jobbet består i att hjälpa våra kunder att hitta rätt personlig utrustning till just dem och se till att alla känner sig välkomna. Du behöver ha ordningssinne och kunna hålla många bollar i luften. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom t ex bilindustrin eller klädbutik meriteras. Det är viktigare att du är rätt person än vad du gjort tidigare! A-kort är ett stort plus.

Säsongsarbetare till mc-försäljningen – Du tar hand om kunderna när de kommer innanför dörren, och stöttar upp mc-säljarna i allt de behöver hjälp med. Du hjälper också till med att hitta utrustning till mc-kunderna och supportar tillbehörsbutiken vid behov. A-kort fodras.

Säsongsarbetare till mc-försäljningen med goda möjligheter till fortsatt anställning för rätt person – Du jobbar med försäljning och förmedling av motorcyklar. Tidigare säljerfarenhet meriteras, men att du passar in i vårt gäng är viktigare. A-kort fodras.

Mejla din ansökan med personligt brev, CV & bild snarast till frida@mckonsult.se. Tjänsterna tillsätts löpande.

 

Evenemang i butiken

Torsdagskvällar kl. 19.00 under vinterhalvåret (till och med april) är det pubträffar på Italia i Lidköping. Bra priser på mat & dryck, samt mycket tjöt.

Onsdagar är det gemensam åkning från Torget kl 18.00. Bara att dyka upp och haka på.

Nu öppet på måndagar!

22/3 – Skärtorsdag stänger vi kl 15.00. Långfredag stängt i butiken.

31/3 – Påskafton! Vi ställer ut på Super Enduro-finalen i Lidköping Arenan. Öppet i butiken 10-13.

1/4- 2/4 Påskdagen och annandag påsk stängt i butiken.

27-29/4 – MC-konsultdagarna! Extra påfyllt med prylar, erbjudanden och jippon! Mer info kommer.

21/4 HDCS-körning till Trandansen

17-20/5 Superrally HDC Polen

9/8 – HJULAFTON! Hela Lidköping mullrar och trivs! Kortege från MC-konsult : )

 

Gå tillbaka till Startsida