Visa bara produkter som passar min MC

Välkommen till mc-försäljningen!

ALLLMÄNT

Mc-konsult är ett familjeföretag som funnits i branschen i snart femtio år och idag huserar vi i en 1300m2 stor butik med mc, personlig utrustning och tillbehör. Vi har också en fin verkstad, med kunskapshungrande mekaniker, toppmodern bromsbänk och de senaste verktygen. Hos oss står kaffet alltid på och vi blir lika glada om du hälsar på oavsett om du ska köpa en ny hoj, ett tändstift eller bara tjöta lite. Under vintern 2018-19 flyttar vi verksamheten in mot centrum och den i Lidköpingsborna välkända ”Tändsticksfabriken”.  

TRIUMPH

Välkommen in till en NY Triumphåterförsäljare som kommer göra allt för att du som äger en Triumph idag eller funderar på att köpa en ska känna dig som hemma hos oss! Givetvis tar vi inbyte på din nya Triumph, och eftersom vi har ett stort och varierat kundunderlag, brukar vi kunna ta in de allra flesta hojar. Vill du ha finansiering på ditt fordon, löser vi det genom vårt samarbete med Santander, en av marknadsledarna inom fordonsfinansiering i Sverige.

HARLEY-DAVIDSON

Vi kan Harley-Davidson. Mc-konsult har levererat fler nya H-D än någon annan i Sverige. Vill du få med kunskap och erfarenhet i ditt köp väljer du oss!

ZERO ELMOTORCYKLAR

Vi har Zeros för provkörning och snabba leveranser vid beställning. Finns alltid några för omgående leverans i butiken också. Vänta inte på framtiden, den finns hos oss. Läs mer på ZEROs hemsida.

BOSS HOSS

Vill du vara störst? Vi är Sveriges enda åf för Boss Hoss. Vi erbjuder oftast ett brett urval i butiken, både nytt och begagnat. Efter en provtur brukar de flesta kunderna vara mycket imponerade av hur lättkörda och smidiga de är i trafiken. Vågar du på vår utmaning om en provkörning??

BEGAGNADE FORDON

På våra begagnade fordon som inte är äldre än 15 år lämnar vi hela 24 månaders garanti, minst. De är kontrollerade & genomgångna i vår eminenta verkstad & garanterar dig en trevlig upplevelse. På övriga äldre mc lämnar vi de garantier som rekommenderas av SMR ( Sveriges motorcykelhandlares riksförbund) där vi givetvis är medlemmar. Länk till SMR

Klicka här för att se begagnade mc som vi har i butik just nu!

ATV – 4X4

Vi är återförsäljare för CF-moto. Finns ett brett utbud av allt från 450 cc till stora V-twinar på 1000 cc. Det mest säljande märket för fyrhjulingar i Sverige. Här är en länk till generalagentens hemsida

MOPEDER

Våra leverantörer på mopeder:
Köp en scooter (Kymco, NIU mm)
Garage24 (Peugeot, Rieju m fl)

Är du på jakt efter en mopedbil rekommenderar vi Skaraborgs Trädgårdsmaskiner. De har ett brett utbud och hög kunskap.

FRAKT HEM

Vi har många års erfarenhet av mc-branschen och hjälper gärna dig i ditt köp av motorcykel. Vi kan även ordna frakt när du köper din motorcykel och levererar din nya pärla direkt till din dörr! Motorcykeln är då genomgången på 40 punkter i vår verkstad, besiktigad och servad om inget annat överenskommits. Samma garantier gäller som om du skulle köpt den av oss i butik. Kan det bli smidigare? Naturligtvis träffar vi dig allra helst i butiken, men ibland finns inte den möjligheten.

GARANTIER PÅ BEGAGNANDE

Vid köp av våra fordon ingår garanti från AutoConcept, läs mer om vad det innebär här! På nya fordon gäller Märkets villkor.